Thanks sebab tekan ini.. :))

CUBA LAH CLICK..!!

June 25, 2010

biLe aku Bosan

emm..aku x suke ble ku bosan, mcm2 yg akn aku pk kn..kt ofis ni..adoi, boring wt mse ni..xtau nk wt pe..time ni la kenangan aku n die akn sgar dlm ingatan aku.semuanya!!! Dr mule sehingga la ari itu..msh xleh lupekn lg,da sebulan lebih msuk ari ni..jnji2 die, pe yg die pna ckp kt aku..sumenye msh segar lg dlm kotak fkiran aku..walaupn dlm ofis ni, ade abg comel, single n bru b'umo 23 thn..as a kerani akaun..muke mmg bby face..srius.tp, die ttp xleh wt aku lupe kt "die"..aku ni emosi lebih ar..ble aku da ok dr sume ni, msti aku mlu dgn dri aku sndri, sbbnye kn..perpisahan perkare biase, org da ank 4 pn bleh crai, ni kn aku yg bru je nk bna impian..standard la tu...aku ni kdg2 leh je pk +ve, hem..wt mse ni, xnk pk lelaki..afif pn..die m'hrp..lebih bek aku xyah lyan kot..itu lbih baik...YA ALLAH TEMUKN AKU DGN DIE..

June 24, 2010

Wahai hatiku

walau pn hti ni da kecewakn...tp aku sllu doakn kegembiraan die.aku xnk tgk die sdh, aku xnk die rse ksnyian..aku ni mcm x b'syukur je..aku da dpt byk nikmat dlm hdp ni..tp ble Allah uji aku dgn kehilangn die,aku jd fed up..rse ttp nk die..aku tau dose bg aku klu menidakkn ketentuanNya.stiap adlah hari p'cubaan bg aku utk lupekn die, stiap hri aku cube..dlm solt, aku sntiase berdoa semoga kmi b'jya dan kalau Allah izinkn aku nk jd milik die 1 hri nnti, mungkin bukn skrg msenye..sbar la wahai hati, LUPEKAN LA DIE..tp, kdg2 aku pk aku xnk mcm ni...ALLAH tau mane lelaki yg pling baik utk aku, so srahkn pd Allah jer...wahai lelaki yg bkal memiliki diri ku zahir dan batin (suamiku), sayangilah aku apa adanya, jujur la pd ku, setialah pd ku, bimbinglah aku..jagalah prasaanku...sbarlah dgn sikp ku...akn ku setia pd mu, dan akn ku cintai mu tanpa berbelah bagi....

June 23, 2010

"Derita' jiwa

emm..slgi aku x pulih sepenuhnye, aku kna luahkn gk sume ni kt smeone or kt ssuatu..prasaan ni sllu dtg wktu pg, mmg ape2 pn yg aku pk kn aku sndiri yg kna ubah.it depends on me.kdg2 aku mmg da lpe sume psl aku dgn die,xnk ingt lg.tp ade mse lain gk, jiwa aku skit ingt kt die.ape aku nk wt, bgn pg je,celik mate je..die yg terlintas kt fkirn aku, die yg aku ingt,sht ke die? wt pe die skrg?da mkn ke die? itu yg mule2 aku pk kn.klu dlu pe2 p'kre bru yg aku nk wt aku nk die org p'tme yg tau.mungkin dgn hdirnya lelaki len dlm hdp aku sume ni akn hilang, tp....n b'kwn dgn laki pn aku x brni.aku xnk bg laki tu hrapan, aku xnk die jd btu loncatan utk aku lupekn "die".sbb aku rsau aku xleh syg die sprt yg die hrpkn.aku childish ke...die leh lupekn aku n knangan kmi dgn snang tp knp aku x bole, mne die jnji die dlu, knp jnji klu x tunaikn..aku jnji n aku tunaikn jnji 2..bpe lme lg aku nk rse sume ni??? aku pnat..tp aku da cube, bkn snang nk lupekn die.aku p'cye sgt tkdir, .aku nk jga die sbnrnye, dr mule p'knalan aku tu la yg aku hrp aku leh wt..walau byk mne pn pkar kaunseling or org2 yg hbt dlm msalah emosi aku jmpe, tp klu aku sndiri xleh ubah diri aku, perkre ni akn b'larutan.aku rndu stiap knangn dgn die..YA ALLAH, aku redha dugaan ni, tp knp fikirn ni msh ingt die??.......lega lps luahkn..now nk g kje...

June 21, 2010

aku x sedia

hemm..esk nk Li, still xleh tdo lg ni..aku hrp aku xkn t'libat lg dgn dunia p'cntaan yg pnuh kepalsuan ni time Li nnt...aku cma nk kje je dtg stu..ntah knp wei, rse fobia nk b'knalan dgn laki.ble start kwn dgn lelaki, aku rse nk wt die mrh je.ckp sesuatu yg leh skitkn hti die, tp bukn aku b'dndam..nonsense sume tu..mebi aku b'msalah ble cpel..tp..dgn abg dlu ok je, xleh truk sgt prasaan aku time tu..or abg yg fhm aku, tp da tkdir xde jdoh..or aku sdang mnipu diri aku sndiri..atau aku mmg xnk prasaan tu hilang...tp wt pe tnggu lg..aku pkse diri, ahhhh.....cinta mnusia x sllu nye benar n hakiki....ko bina impian ko jugak yg runtuhkannye...ahhh...lelaki sume same je....

June 16, 2010

result oh result....

hari ni result kuar,,cuak sgt ble nk cek td..then alhamdulillah, llus n got 3 ke ats..llus tu yg pnting bg aku..aku x nk repeat..aku rsau sgt sbb, mse nk exam tu prasaan n emosi aku sgt2 x stabil..kacau gle aku rse time tu...tp syukur lah, aku sntiase ditemani kwn2 yg care kt aku..now, aku berjaya buktikan hidup aku xkn b'ubah kpd ssuatu yg x elok slps die tnggalkn aku..mmg tnsion sgt aku rse time tu, da la nk exm..mcm2 hal yg merunsingkn fikiran aku..skrg leh ready utk LI plak...tp fes2 aku cek result tu, bukannye aku tgk result aku tp...tgk org len punye....huhu...SYUKUR SGT2..

June 8, 2010

ALHAMDULILLAH

Walaupn hidup aku ni x la sadis mne..ianya akn sadis ble aku ptus cinta je, aku xpna permainkn prasaan org or b'ubh hti ble aku cpel dgn smeone tu..aku je yg dperlakukn bgitu..Allah akn duga aku sblum aku jmpe dgn Mr Right aku..yg pling bes sgt2 dlm hidup aku ni ialah aku ade kwn2 yg mmg akn ade time aku ssh or snang..ee, xtau la hdup aku klu dorg xde..hemm,, mungkin pkwe aku silih berganti, tp kwn2 aku xkn berganti smpi hembusan nfas aku yg terakhir..dr dlu smpai skrg..psti ade yg mnyokong aku, bertuahnye aku rse....cuma Allah blum temukn aku dgn lelaki yg btul2 sygkn aku n setia dgn aku sebagaimana aku setia dgn die..kwn2 ku..aku syg korg sume..

June 6, 2010

HelLo

Salam perkenalan...nama aku Asrina Bt Abdul Sani..Now stdying kt PSIS..Diploma in Secretarial Science..
There was an error in this gadget

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^