Thanks sebab tekan ini.. :))

CUBA LAH CLICK..!!

December 18, 2011

Aku daki Bukit Fraser n Gunung>??????

assalamualaikum....

hujung minggu aku kali ni sangat best!!!! yeahhhh!!!!!!!!! ntah knp nk yeah2 bagai...
boleh plak aku "hiking" Bukit Fraser n satu lgi tu gunung ape ntah...mcm x caye aku mendaki gunung...

xpna terlintas pn aku akan wt xtvt mcm ni...tup2 smalam...segalanya telah terjadi...n siap camping lg kt gunung tu....dgn xde toilet "rasmi" nye....mmg ssh aku nk caye...hahahah
hanya disebabkan program hiking tu...mood aku lpas ni akan jadi ting tong jap...hahahha
sumpah best....

nnti aku akn cite lagi.....bes plak xtvt mcm ni...huhuh...
kalau ade org nk ajak lg....aku nk join lg..heheh..

nnti aku cite lagi okeh...nk g berangan jp, about yesterday..hehe
There was an error in this gadget

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^