Thanks sebab tekan ini.. :))

CUBA LAH CLICK..!!

December 6, 2011

OK JE

mcm yg aku pna ckp sebelum ni...mnusia ade mcm2 mood...aku pn mcm tu gk...
aku ni kdg2 ok je....actually aku mmg ok...I'm not child anymore!!!!

ape lg yg aku nak rungutkan....I hve small happy family...bos yg baik, walaupun terpkse gayut call dgn die b'pluh2 kali dlm sehari...
kwn2 yg sntiasa ade tatkala air mata jatuh dan time mulut terbuka ... :)))

ape lg yg aku nak???....manusia mmg x pernah puas!!!!
oh ye...fitrahku memerlukan seorang "adam", bile da start mnyayangi seorg "adam" ni....
perasaan ni kena seimbangkan...sbb , bermulalah....rse rindu, rse curiga, mcm2 rse la ade....sbb, aku suke b'fikir....wlaupun cube elak dr fikir, msti akan fikir jugak....hemm..

aku pn x suke jiwang memanjang mcm ni....aku pn bosan, !!! tp itulah yg terbit dr hati aku.....
I'm weak...ble mcm ni, aku perlukan rngsangan... zikir, lagu taubat, buku2 motivasi.....itulah cra aku nk put it away.....

semoga sakit rindu yg aku rse ni...mnghapuskan dosa2 kecilku.....
sekadar perkongsian..aku xtau la ianya berkesan ke x kt korang..tp so far, antara cra aku nk cool down, just dgr lagu ni utk bukak sikit fikiran aku...




sekian...

4 comments:

wahida said...

chill selalu ok...

MamaEma said...

okey selalu

Juliet_iRa~" said...

jgn sedih sgt2..

blh nangis tp jgn kerap k..

cian mata tu penat..heee

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

cool..setiap berlaku ada hikmah =)

There was an error in this gadget

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^