Thanks sebab tekan ini.. :))

CUBA LAH CLICK..!!

February 1, 2012

Eh da Februari!!

hihih....assalamualaikum...

wat2 terkejut plak kan......hahahha...da sebulan upenye kite berada di tahun 2012 ni ek...kjap betol rasenye.... :p..CNY pn da lepas ek...hohoho....so..makin matang la kite...makin ramai la jugak mmbe2 skolah aku kwin...oppppsss!!! tetibe plak.... :))

untung la siapa yg cuti ari ni...org2 wilayah....bes ar cuti..huhuhu....xpe2, minggu depan kite cuti 4 hari deret...kan2???...tau kn cuti ape....x sbar nye....plan ade nak kuar ni...

hemm...sbbkan aku ni pmpuan kot....suke plak aku tengok bile ibu2 post entry cite psal anak2 dorang......mcm anak dorang je sweet, comel..cute and sebagainya lah.....nampak sangat kasih ibu tu sangat2 tebal...wink2....huhhh..!!! sabar je la yg aku mmpu wat skrg...hahahah




sabar ye anak ibu.....hahahhahahhahah :))


sekian..

2 comments:

Puan Kutu said...

eh comel gila anak kamo!hahaha..

dah jadi ibu nti baru tau rasanya ada anak..:)

Reena said...

anak spe ntah tu sy amik..hehehhe...

There was an error in this gadget

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^