Thanks sebab tekan ini.. :))

CUBA LAH CLICK..!!

January 16, 2012

Jiwang : Tak ingin Kehilangan

assalamualaikum..

selamat hari isnin kpd sume pekerja....knp pekerja je???? ye la......ari isnin , ari yg mlas "sikit" bg seorang pekerja...mklumlah baru lpas cuti...huhuh

hujung minggu aku jarang post entry kn....knp ek??..ntah la, idea x keluar la plak...hihih...bila da cti, asik pk nak g mane ek ari ni??...duduk je la rumah ......huhh!!! aku x "betah" dok umah..heheh..

so, ari sabtu ari tu, just g tengok wayang je dgn my bff....planning asal nk karoke, tp kelain plak jdinye..

and tengok cite ni.....


cite Darkest Hour ni, best la jugak + cemas.....tp tu la, tergantung..........aku pn xnak ulas lebih2, pjg plak kalau nk cite..

eh!! aku bukan nk buat entry jiwang ke????....atas ni intro je ...hehehe
cumanya nak cakap....once kite dah syg someone tu, kite harap kte x kehilangan die....bak kata orang, hnya mati memisahkan kita....wahhh!! poyo gitu..

ok..tu je, bosan la jiwang2 ni.......ahaks!! :p

No comments:

There was an error in this gadget

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^