Thanks sebab tekan ini.. :))

CUBA LAH CLICK..!!

January 25, 2012

Lama x update / REVIEW JOURNEY 2

assalamualaikum...

selamat bekerja la kepada org yg bekerja hari ini......well!!! KISAHATI masih bercuti lagi......poyonye, nk largest2 kan tulisan...hehhehehe

bosan dol dok umah je.....jd perempuan misali plak aku rse...eh!! ade ke pmpuan misali??? isteri misali pna la aku dgr....hahahhaha..siot..kan motif aku cuti ni tgk wyang UNDERWORLD n JOURNEY 2 ....hehe....buat mase ni aku baru tengok JOURNEY 2 je....

sorry..aku pn xtau knp die kabur..huhu

ok.....Journey 2 best!!!...baik korang tengok yg 3D.......aku tau mmg cite die 3D, tp ade kwn aku, tgk yg bukan 3D.....so kalau tgk yg xde 3D memang pening la kepale korang.....mcm biaselah kan, tgk 3D lagi feel........

cite die lawak, The Rock tu yg melawakkan cite aku rse....hehehe....tp sebenarnye aku lg excited nk tgk Underworld 2.....iklan die, lagi menggempakkan hati aku..hahahhaha...
dalam 5 bintang....aku bg 4 la utk Journey 2 ni.....

ha.......lupe plak....kan tajuk entry aku tu "lame x update"....kalau stiap hari aku x post kt sni...rse mcm dah lame je x update...hihihi..

ok, bye..


1 comment:

Mama Ema said...

best erkh ceritanya..tgg keluar kat tv ler..hehehe

There was an error in this gadget

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^