Thanks sebab tekan ini.. :))

CUBA LAH CLICK..!!

January 30, 2012

REVIEW : UNDERWORLD-AWEKEKING




assalamualaikum...

setelah seminggu kisahati cuti "beraya" mood ari ni terubat "sikit" sbb msuk2 je dapat angpau dr bos...huhuh... :)) biase lah bab duit je terus hepi..hahahhah....

sebelum cuti ari tu....aku memang da set target nk tgk JOURNEY 2 and UNDERWORLD-AWEKENING tu....so matlmat aku tercapai tengok dua2 movie ni....

wa ckp lu.....UNDERWORLD tu kejam kot...bagi aku la.....cite 18sx...xde lucah pun, sorry...hehehe...yg ade pembunuhan kejam ade lah....aku tgk smbil ttup mata...huhuhuh..tp kan...hemm...cite die biase2 je kot...xla segempak yg aku bayangkan ...tp mampu la menakutkan aku...kuakuakuakuakua

cite pontianak2....mmg mcm ni.. :p

korang pusing la dr sudut mne pun...ttp xkan nmpak "ape2"..hahhhaha


makhluk ni namenye "lycan"....geli siot tgk muke die..errr




dari 5 ...aku bg 4 la utk cite ni.....selamat menonton la u alls...hehhe




*adakah entry ssuai dikatakan review??? "... :))

No comments:

There was an error in this gadget

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^