Thanks sebab tekan ini.. :))

CUBA LAH CLICK..!!

January 11, 2012

TANDA-TANDA PASANGAN CURANG


firsly..aku bukan nk bg tau tanda2 nya tau, just nak ulas tajuk ni...

inilah tajuk "hotchat" kite pagi ni.....cehh!! aku kopi pasta HOTM je ni..
xdapat nk dgr hbis komen2 pendengar td.....tp..kalau dah "pro"...x perlu blaja tanda2 nya...automatik akan tahu sendiri...hehehhehe

sebenarnye jgn pk sangat itu adalah tanda2 kecurangan pasangan kita tu......fikir je yang sebenarnye kita dengan die memang x ditakdirkan bersama....kalau "die" yg curang, syukurlah.....
at least die jd "punca" bukan kau...

tp kalau kau yg curang, hemmm....xdapek den nak kato eh.....
jgn lah jd desprate sgt sampai nk curang2 bagai.....bajek kau hot la eh..hhehehe..
kdg2 bile kte bercinta ni (ayat skema) kite akan dpt rse "sixth sense" tau......sebelum si die curang or berpaling arah tu, kdg2 kite akan dpt rase perasaan akan ditinggalkan tu..huhuuh

biasenye lah...kalau org da x suke kite, tanda2 tu akan automatik nampak.....tp, kalau tnda2 xde n tibe2 dapat tau die curang and will leave us lagi "sakit" rasenye....well!! ape2 pun, dont think too much....sbb tu dlm islam ckp, sayangi seseorang tu biase2 sahaja....

kalau capel curang senang je nak cakap...cari lain, bunga bukan sekuntum, kumbang bukan seekor....tp kalau dah kwin....ssh plak nak cakap..hehhe

No comments:

There was an error in this gadget

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^