Thanks sebab tekan ini.. :))

CUBA LAH CLICK..!!

February 20, 2012

kenapa saya suka menaip??

atas "kelebihan" yang ada...kisahati mampu la jugak menaip dalam 40-45 perkataan seminit tanpa melihat keyboard...and mostly sy taip mmg x tgk keyboard....ok...fine.. kalau u alls rase sy poyo..
*sy pasrah!!!. hihihi

sy juga suka berfikir....bile sy berfikir ...sy nak "recordkan" ape yang sy fikir...supaya sy leh refresh balik n baca balik ape yg sy fikirkan...huhuu....makanya , terjadilah blog "kisahati" ni...

sy suke tangkap gambar..kerana bagi sy ianya satu bukti sy pergi mane2...begitulah jugak dengan blog..sy suka taip, sebagai "bukti" sy berfikir mcm itu pada ketika itu....

errghh!! knp ye aku rase ayat berbelit nih? ..

buat masa ini sy byk update time kt ofis, sy kan pekerja yg rajin *update blog ..............
kt rumah jarang la jugak...sbb, sy malas nk bukak lptop...hahahha..boleh ayat mcm ni...pd hal rajin je bukak fb n twitter...

sy bukan sahaja suke menaip...sy juga suka baca "kisahati" orang.....hemm..
sy menaip supaya bile sy da tua nnti ...sy leh ingat balik dan "tengok" balik ape yang sy wat masa muda.. ahaks!!!

I wish one fine day, I will story about my wedding, my husband,and my kids...cehh!! insyaAllah...

1 comment:

Yana said...

sama la...cm jdi satu kngan lak ape yg kita pnah tertulis kt dlm blog ni kan,hehehe....

There was an error in this gadget

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^