Thanks sebab tekan ini.. :))

CUBA LAH CLICK..!!

February 15, 2012

Sentiasa ade...or sekali banyak??

assalamualaikum..

dah tengah bulan Februari 2012 plak ye...macam biase la rase kejap je mase berlalu...kalau kite leh tengok bumi ni dari atas..mesti kita dapat tengok bumi ni makin laju berputar...ehehhehe....

macam biase jugak...aku xtau nak pk tajuk ape yg lebih mudah difahami...so...korang jgn heran la kalau tajuk entry lain dengan ape yg aku nak ceritakan..hahahahh

mane lg OK, entry sentiasa ade atau dalam satu masa tu post sampai 3 - 4 entry??....kalau tanye aku..aku lebih suke entry sentiasa ada......kalau skali 4 entry kuar rase mcm xleh fokus lak...hahaha....ape ke sengal alasan aku ni.....aku pn cuba untuk entry sentiasa ade.....kadang2 memang ade je cite utk dikongsikan...cumanya xtau macam mane nak "explain" kan...huhuh....

pastu bile da ade mood nk taip entry...terus post sampai 5 entry sekali....balas dendam nih..hohoo.....hemm..aku kan..sebenarnye xtau mcm mna nk wat "auto publish".....puas aku godek2, tp x jumpe gak caranya..sob..sob..sob..!!

itu je bebelan aku mase ni....sekian..!!

3 comments:

diana said...

auto publish???
set tarikh dan jam je la..
lepas tu tekan publish.siap la.

wahida said...

auto publish tu senang je nok, mcm yg diana ckp tu...

tak pernah buat n3 banyak2 dlm satu hari...maximum dua n3 je...

Reena said...

ooh ye...tq2.. :))

There was an error in this gadget

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^