Thanks sebab tekan ini.. :))

CUBA LAH CLICK..!!

April 13, 2012

Harga bukan ukuran!!



hehhe..inilah status kwn2 aku yg aku print screen tanpa izin ..hahah..sbb tu hide pic n name....huhuhu.....aku pn buat2 terkejut je about the payment...hahaha...lupe kot, konvo ade bayaran....sob sob sob...aku pun terkesima seketika bila dapat tau konvo kena bayar RM200....

so for this May, bajek sume dah lari2...heheh...nk soping time konvo lagi kn....duit2..duit...bahagianya kalau ade orang sponsor kan!!!!

nak xnak kenalah jugak RM200 tu...sekali seumur hidup kot...lainlah kalau kau nk amik diploma lebih dari satu course...hahahah...

menjelang Mei ni kenalah berjimat cermat ye....!!!! (aku ckp kt diri aku sendiri) :p


1 comment:

KhaiRin : anies said...

semua kena mcm tu x de kecuali even yg dpt award best student pon kena byr jg

btw TAHNIAH!

There was an error in this gadget

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^