Thanks sebab tekan ini.. :))

CUBA LAH CLICK..!!

April 24, 2012

Menggelabah tak tentu pasal

hemm...

malu nak cite....tp cite gak lah..hahaha..*poyo.......kes2 ni selalulah terjadi kt aku yg single ni...heheh...xtau la kenapa...bukan dibuat2, tp "automatik"....aku rase ianya memang da semulajadi terjd kt aku...ianya lahir dr hati...ecececehhh!!!

grrr...dah kot intronye.....hahahha...ekceli, mcm ni kisahnya...aku ni, kalau berhadapan dgn org yg lain jantina, mesti gabra tibe2, ...dan2 tu jugaklah ade je x kena....xleh fokus wat keje...pd hal, lain jantina tu x la hensem mcm dong hae, xla cute mcm siwon or seangkatan dgnnya lah..hahha...

tp ape yg aku dapat simpulkan selama 22 tahun hidup ni, mcm tu la aku......kdg2 aku rase aku ni pemalu....klau mood tengah malu2 kucing tu, jln depan lain jantina mesti tunduk je, ala2...gadis melayu terakhir....kt umah pn, bile sidai kain...lalu dpn uma sebelah tu (jauhkn aku sidai kain) mesti aku tunduk je....shy2 cat kononnya...muahahahha...


tp bile time mood x bape best tu, lalu depn lain jantina, mmg muke "bengis" la aku buat.....xla bengis mane..just mcm muke mak tiri bawang putih je ...eh!! tetibe plak...hehehhe

tp kalau muke2 mcm kt bawah ni yg lalu depan aku...or aku lalu depan die......mau pengsan mak nak..!!!!


*gambar diulang tayang... :p

1 comment:

Liza @ Adzriel AB said...

sedih yg tak dpt diluahkan reena..

There was an error in this gadget

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^