Thanks sebab tekan ini.. :))

CUBA LAH CLICK..!!

May 23, 2012

Blogger lupa daratan

poyonye la tajuk entry aku tu...aku x mention sesapa pn tau... 

semenjak minggu ni, kan komputer ofis aku dah leh on sumenye ..xde dah block2..so, aku mula la tweet2 je kojonya... dr pagi sampai ke petang....itu lah kerja aku...fb aku x layan sgt... dah sibuk layan twitter tu..blog pn da terlupa sikit2....ekekekke...kalau dlu, blog la peneman hari2 aku kt ofis...segala mcm cerita blogger aku baca.... sjak dah leh twitter ni... dah agak kurang bca kisah blogger lain...huhuhuh

tp memula bukak internet memang bukak blog dlu... mcm ni la manusia..bile dpt yg baru, yg lame makin dilupakan..cewahhhh!!!! dramatik plak ayat...... cerita konvo x abis cite lg... ari ni bz sikit...utk cerita psal konvo perlu masa yg selesa dn pnjang utk taip..ekekekke.. poyo je...hehehe...

ari ni happy gak sbb da dpt gji.... tp ade yg x bestnye bile adik aku yg amik test jpj ari ni failed plak..haishhh...aku dlu pn failed gk, tp time kt jalan raya je....die failed dua2 skali... adoi
 
itu je...sekian..



1 comment:

diana said...

belanja akak..>:)

There was an error in this gadget

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^