Thanks sebab tekan ini.. :))

CUBA LAH CLICK..!!

May 29, 2012

Cerita konvo sy x abis lagi

tadi baru baca blog kwn sy fatin ... baru teringat..eh!! cite konvo sy x abis lg tau.... masih ade yg belum sy cerita kn lagi... belum ade masa utk cerita...nanti2 bile dah free sy akan  smbung cerita...
gambar2 konvo pun masih ade kt facebook... aishah x tgk lg sume pic2 tu..huhuhuh...ekceli, sy da kurang story crite2 best mahupun sdh kt bff sy .. dlu segala mcm cerita kami akn berkongsi bersama...tp now, dah kurang sgt2... apetah lg nak jumpe, hang out same2..sgt2 ssh utk dilaksanakan...hemmm
ekceli lately... rase mcm sy tengah larikan diri dr someone or ssuatu????..... I dont know y.... sbb tu lately, kalau nk hang out, just ajk adik aku je.. mybe prefer kuar dgn dorg je kot.... I feel much better like this.. tp mcm x best plak..slalu kuar same2, tp bile dah lame x jumpe rase mcm something plak...hemm

kdg2 bila fikir balik..ada baik je mcm ni... ..biar sy je la ye tahu ape yg baiknya..... rasenye ini adalah satu fasa baru dlm hidup , yg perlu ditangani..... I hve to "berkias2"... hhehhehe.... getting old, means we'r getting different ....cehhhh!!! :p


ok... nanti story2 lagi....

2 comments:

KhaiRin : anies said...

it's not too late rite?

TAHNIAH!

Reena said...

mood konvo lg k.anis..hehe

There was an error in this gadget

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^