Thanks sebab tekan ini.. :))

CUBA LAH CLICK..!!

May 7, 2012

Lambatnya masa berjalan

ngantok, pening, bosan...huhuhu..sakit mata plus pening mengadap komputer ni..rasa mcm nk pkai spek mta hitam je...hehehhe..

terasa lambat plak masa ni berjalan..mcm lame lg je nk menunggu kul 5.30 tuh...baru 3.45... seriusly rasa nk tdo je..ngantok..kalau time cuti, selalunye..waktu2 mcm ni mmg aku tengah tdo, kalau x hang out la...life aku ni antara 2 je..kalau x kuar jejalan, aku akan tdo kt umah...kalau ade cite best tgk tv..tp mostly mmg byk menghabiskan msa bersama bntal n tilam tersayang lah..hahhahah

tp sebenarnye, tido byk ni x elok kn..kite akan brtambah malas bile asik tdo je...badan lembik...so, bile aku byk tdo..mmg aku rasa kelembikan badan aku ni... nk jalan sikit pun mlas..

td lunch td, mcm biasa g Selayang Mall..Parkson ade SALE...saje je la usha2..before tu pg td, aku ingt nk beli handbeg online..da email da penjual tu...hrga beg tu RM95 include postage.. pstu mse jejalan kt parkson tu..belek2 beg..mmg lawa2, hrga pn lawa2..ade sale smpai 70%...
fikir punya fikir, dr aku beli online tu, baik aku beli kt parkson tu je...leh tgk depan mata..hehhe.. tp beg online tu mmg lawa..kalau kayo, aku dah amik da even bru beg lain..tp disebabkan, duit pn ala2 je..so, terpakse la ade "kos lepas"...beli satu je la dlu ... klu available lg, ingt nk amik bulan dpan...huhuh *kalaulah.



handbeg aku beli td murah la jugak RM53.80.. GF pnye brand .. hrga sebenar RM2++.. x ingt lak aku...tp nice la bg aku..kecik je... leh pkai time konvo nnti... 
ok..bye..



1 comment:

nur anis said...

lama tak pergi tempat ada sale ni..rindu pulak nak menghabiskan duit..hehe

There was an error in this gadget

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^