Thanks sebab tekan ini.. :))

CUBA LAH CLICK..!!

May 16, 2012

Mihun RM 1.30 yg banyak






gambar di atas ni adalah sarapan aku pg td...aku sebolehnye nk elak bkfes nsi... hehhe..klu aku bkfes, aku x mkn dah lunch..ptg nnti bru mkn...so....leh la diet sikit kt situ..hahhaha... 

bykkan mihun kt  atas ni.. hrga RM 1.30 je... jenguh jugak nk hbiskan... aku ni yg kuat mkn pn ckp mihun ni byk...boleh 2 org mkn.... tp rse die "kureng" sikit la... not too bad la... ade 1 grai yg aku sllu bli tu mihun die xla sebanyak ni, hrga RM 1.50 tp sdap......huhuhu

nk ckp skrg... "alah membeli, alah memakan la..."..hehheh... beza 20 sen pn kdg2 aku ni berkira... *kdg2 ke...

2 comments:

nur anis said...

wah..banyak tu..tapi kalau rasa kureng tu, tak best jugak nak makan..

:: Mrs.Eady :: said...

bnyk sungguh tuh!

There was an error in this gadget

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^