Thanks sebab tekan ini.. :))

CUBA LAH CLICK..!!

May 2, 2012

Preparation for My First Big Day

Assalamualaikum..

Big Day???...ooppss!! jgn ingat pertunangan or pernikahan aku ek... dua-dua "item" ni lambat lg kot..heheh.... big day yg ni adalah my convocation... that's y I said my first big day...heheh...

lagi 2 minggu till that day... huhuh...x sabar !!! what I hve done??..kite listkan ... for reminder...

1- Baju putih dah beli awal-awal, send it to my bff to put manik2 *eh, manik2 ke org panggil?..x siap lgi..xpe last mnit pun boleh amik.. :p .. x sabar nk tgk my bff yana watkan manik2 utk kawan die nih... nnti dah siap aku show off kan kt sni...mane la tau, kot2 korang berminat ke nk suruh die wat..hhuhuh

2. Tudung x beli lg, ekceli dah beli..but, I think I wont wear it... rase nk pakai tdung bawal je... nmpak ayu gitu.. *wekkk!!

3. Kasut = kitar semula kasut lame.. *jimat 

4. Bayaran konvokesyen dah bayar lunch tadi...surat pengesahan je blum print lg, sistem x update lg kot..

5. rumah sewa da lame booking n bayar.


hemm... tu je la kot...yg hal kecik2 tu aku da setelkan... sehari before g, must wash n service my WWA..huhuh..bg die bersemangat sikit nk travel jauh2... *jauh la sgt, 2 jam je kot..     prepare duit poket time kt sana...maklumlah we all bermalam kt poli sane, so ...kalau dah bermalam tu, mestilah panjang perjalanannya, senang cite prepare duit utk berjimba dgn kwn2..hehehhe

semoga segalanya berjalan dgn lancar..... amin..

1 comment:

nur anis said...

nak convo ye..tahniah..:)

There was an error in this gadget

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^