Thanks sebab tekan ini.. :))

CUBA LAH CLICK..!!

May 26, 2012

What To do

selamat pagi.. now 12.30am, 26/5/12....cewahhh!! detail ...lupe btau venue : atas katil..hehehehe.....

...................................

kebosanan skrg ni.... online je la kot...  tweet2, bukak fb, blog..eh!!! itu je kot aku tau..hehehhe...bulan ni awal sgt plak gji.. 23 ari bulan da dpt dah..haishhh!!! bukan x suke gaji awal ni...masalahnya..gji awal..habis pun awal...uhuhuhu...nk recover balik duit yg dah dihabiskan mse konvo ar itu.... so xleh la kita enjoy sgt.....sobsob...

budak skolah da cuti dah kn..2 minggu lak tu ...bes gile.. dlu time skolah aku x suka cuti2 ni...tau x sbb ape..sbb bile cuti duit blanje xdpt..so, xde la mase cuti...huhhu...tp bile dah kje ni fikir, besnye cuti...leh lepaking kt umah non-stop...hahahahah....tdo, tgk tv, makan...wahhhh!!!  :p

dulu time cuti skolah, kteorang adik bradik mane ade g cuti2 skolah ni..dok umah je..... xleh nk wt pe la kn.. tp skrg ni, adik2 aku cuti skolah je ajk nak g sane, g sini...ish2... budak2 biasalakan... aku terasa nk g ulu yam mandi-manda...tp ntah lah..bile time nk g..rase malas plak..hahhah..boleh cmtu???.. 

dah lama plak x taip entry xde motif mcm ni...ekekkeke.. ..rindu lah nk msej2.... no mxs aku mcm x guna je skrg ni....hemm
aku rasa aku ni da berubah la... xtau la berubah mcm mne..tp aku dapat rasekan, yg aku ni dah berubah.... aku lebih suka dok umah..dr kuar2.... knp eh???.. mungkin bg aku la kn...lbih baik aku habiskan duit aku dgn b'gembira..dr duit habis tp x heppy pn...aku x hrap org faham aku...huhuuh....aku rase, naluri kedewasaan ni dah makin meresap kt diri aku...klau hang out tu, xperlu la nk plan2 berminggu bru nak kuar...bende nk tgk wayang je kot....

aku pun rase hubungan aku dgn kwn2 dah makin renggang, yup!!! itu aku dapat rasakan.....faktor umur kot kn..masing2 ade life sndiri.... malas dah aku nk amik port macam dlu... kalau org nmpak aku mcm budak2, tp hakikatnye.....aku x suka dah diperlakukan sperti budak2... aku nak sumenye sperti org dewasa... aku dah byk merepek ni sbnrnye..

skrg ni kalau ade something yg kusutkan paleotak aku...aku malas dah nk think too much..... let it be, and it will be go... just simple as that...cewahhh!!!! mcm tu jugak dgn lelaki..honestly skrg ni mmg aku ade suka dgn sorang laki ni... tp aku akan suka dr jauh je lah...idak ler nk luah2 kan prasaan.. :p

ok la, ok la....byk sgt merepek...... 
tata, sekian..

2 comments:

Noorfatin :) said...

da lama ftin x blogwalking.. waaaa mcm2 cerita menarik skrg.. rindu kak rina yg comel ni

aanie said...

sekali-sekala merepek apa salahnya kan....blog sendiri jugak...:)

salam kenal...

There was an error in this gadget

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^