Thanks sebab tekan ini.. :))

CUBA LAH CLICK..!!

June 6, 2012

Tiada tujuan komersial buat blog

g.nite everyone... ekceli da pagi da ni.. kul 1pagi da kot...ari ni aku puasa....aku baru lpas mkn ni..xtau la knp sambal ikan sardin yg mak aku buat tu x pna x sdap...hahahaha..eventhough da kul 12 pn..aku still nk mkan lagi..nafsu2..!!! haishh...

so, skrg..aku dah kekenyangan..nk trus tdo..tp nnti perut buncit plak... hahhaha..esok2 joging balik byk2.. -_____- ....ehhehehe...aku x pernah terfikir akan punya blog satu ari nnti.. dn aku x jangka jugak, aku masih aktif menaip kt blog ni...and aku xtau smpai bile aku akan terus menaip kt sni...huhhhu...mcm dramatik plak ayat ..adoi..

kalau blog ni ramai followers ...I really appreaciated it....entry bulanan aku pn xla byk mane.. aku taip bile rajin je..bile excited nk cite..time tu la bru aku taip..huhuhu... kalau mengadap blog 24 jam, n xde keje lain..mungkin la kot aku leh update berpuluh-puluh entry setiap hari... klau ade tab pn ok gk..mane g leh taip blog kt mana2 je..

tak pernah plak aku terfikir nk blog aku ni dikenali ramai or femes or sebagainya...hehhehe..  so far, aku xpna lg privatekan entry aku... mybe one day, ade entry yg perlu diprivatekan.. mybe la...huhuuhu.. ok la..aku rasa nasi yg aku makan td, dah trun sepnuhnya kebwah..hehhehe..so aku nk tido... g.nite.. bye..


2 comments:

diana said...

dulu akak buat blog sebab tiru orang..lepAs tu bila dah lama2 buat duit pulak..peluang kan??rebut je la..heheh

Reena said...

sy x reti buat duit guna blog...sobsobsob

There was an error in this gadget

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^