Thanks sebab tekan ini.. :))

CUBA LAH CLICK..!!

July 24, 2012

Any vacancy???

assalamualaikum

morning ..ari ni 4 ramadhan ...bila bca komen2 blogger yg drop komen kt entry....rase mcm "hmm,knp la aku x buat byk entry.." ...huuhh... thanks kpd yg sudi drop komen kt entry kita....tp kt drop komen ade "word verification"..kte pn xtau bila kte setting mcm tu..nnti kte ubah balik...

dah kenapa kita2 nih???!!! ..adoi..

tajuk aku kat atas psal vacancy ...hehe... ye2.. I'm looking for a job right now....bosan keje sini...tp aku terpakse bsabar lg nak raya ni... byk duit nk guna...nak2 plak kan kena byar kete lagi..adoi...so, sesapa yg ade keje kosong yg sesuai dgn kelayakan sy boleh roger2 sy di email sprti kt sebelah kiri tu.... sy mempunyai Diploma Sains Kesetiausahaan ...hehhe.. serius ni tau.. :)

ok cukup ckp psal keje....xlama lg nk raya da wehhh!! ...mcm biasa, persiapan raya akan dibuat last minit...ohyeahhh!! tahun ni ingt nk beli baju siap je... jimat ....hahhaa..aku x feel kalau beli bju raya time bfore puasa...rasa lain..so, even penat soping time puasa..sanggup jugak nk bli time pose..huhuh... so mcm mane persiapan raya kakak2 semua???...

hmm...dah lame x blogwalking..da lama x singgah kt blog k.wahida, k.diana, cheqna, anis..rmai lg la..blogwalking tu mmg dah jarang sgt... huhhhh!!! .... time taip ni cuaca kt luar mendung je..heavennya klau dpt tido time ni... bestnye kan kalau jd suri rumah...heheh..

ok la..sekian...


6 comments:

KhaiRin : anies said...

try @ www.anamuslim.com.my
insya allah ada vacancy

nur anis said...

teringin jugak nak tukar kerja lain..tapi malas je rasa..hehe..

:: Mrs.Eady :: said...

vitamin M la tu..hehehee...

diana said...

sama la dgn akak..tak best la shopping sebelum puasa..nampak baju tu macam dah basi..muahaha..kalau shopping time bulan posa baru best sebab sambil pilih2 baju boleh dengar lagu raya..hahahah

Reena said...

setuju k.diana..mcm tu la sy rasa sebenarnya..heheh... lbih best klu time shoping tu xpuasa.. cuti..hehehe

Noor said...

sy tiap2 tahun beli bju segera..huuuhuhu..mcm tudung jugak.lagi bnyk fesyen..

There was an error in this gadget

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^