Thanks sebab tekan ini.. :))

CUBA LAH CLICK..!!

July 5, 2012

A Long Time A go

assalamualaikum ...

rsa bersalah pulak dah lame x update kt sni... da x rancak mcm dlu dah blog kite ni..hehehe... yes!! mcm yg aku pna ckp sbelum ni...sibuk brtwitter... dan semalam 4/7/12 utk pertama kalinya...twitter aku kena limit..hehe..ntah ape ntah yg bebel smalam..smpai kena limit.. ini first time bg aku..

sebelum ni bila dgr membe kena limit..aku rsa...eh!! ape yg dorg tweet smpai kena limit bagai...jakon la aku..heheh.. sebenarnye aku ade je jugak bende nk cerita, tapi bile feel nk berblog tu datang..pc plak xde on that time.. kan bagus klu ade tab, pk je terus taip kt blog..hehhehe.. ntah bilanya dapat memiliki tab nih.. sobssss

2 hari ni aku masuk keje awal... sebabnye..adik aku yg no 2 tu bru smbung belajar kt kolej komuniti selayang..so, mmg dekatlah dgn tmpat keje aku.. die msuk kul 8, so...dah alang2 tu terpakse la aku berkorban bangun awal..lepas hnta die, terus g kerja..tu yg msuk ofis awal tuh...biasanya... .......... lmbat memanjang...hehehhehe

ok...sebabkan aku jakon twitter aku kena limit semalam, so aku printscreen ...ni ha!! :p


click utk tumbesaran maksima

ok itu sahaja wat mase ini...... mcm biasa tajuk dengan entry selalu x kena.... heheh

2 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

limit??

Reena said...

yup kak..means..kte xleh tweet dlm bberapa jam.. hehe

There was an error in this gadget

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^