Thanks sebab tekan ini.. :))

CUBA LAH CLICK..!!

September 27, 2012

Hepi bufday to ME!! *nyanyi sendiri*

assalamualaikum..

time aku taip ni da kul 12.20am 27/9/12 ...bufday aku semalam...26/9..nk jugak kongsikan ape yg aku rsa time bufday aku yg ke 22 ni....genap la umur aku 22 tahun mengikut kalendar masihi...lpas ni 23 plak..insyaAllah.. rse sdih pn ade, bile tgk umo makin meningkat... mane ade umo makin menurun ye dakk..ahhaha

since last year, bile time bufday je ..aku msti deactive FB, motif???...xnak org wish..xpn, nk tgk seramai mane yg ingt buday aku without fb telling...ahaahha..over kau!! ....honestly aku mmg malu bile ade org wish ...org first yg wish adelah adik aku.....ingat nk beli kek ari ni..tp mcm seganlah plak...hahaha..xde motif... sbbnye aku mmg ngidam kek ari jadi skrg ni...lame x makan ....hahaahhaha

terima kasih kpd kwn2 yg wish....even ....emm..malas plak nk cite....biarlah, dah lepas jgn diingat balik ....ape2 pn..terharu sgt bile bff yg dok kedah sana.. call wishing me...ingt die lupe, nak2 plak die bru je jd org kedah, dgn bz sbg pelajar lg..mmg aku rse die lupa...tp x sangka...she's still remembered me!! betul2 terharu...thanks ana melissa...salah seorg kwn yg sgt baik yg Allah kenalkan kpd aku...dan aku bersyukur, aku ditemukan dgn dia....

terima kasih juga bff sorang lg...aishah taswir yg 2 kali call aku...first die call aku x pick up, x bwak henpong kekdahnya...then, die call lg time malam...pe lg...sembang kencang la kteorg as usual ..letih jugak aku berckp td...ahaaa...asal dgn die je, msti byk cite yg nk ckp..x paham aku....

bff sorang lg, send mms ...tp yg x bestnye ntah knp henpon aku xleh recieve plak...adehhh..maxis send mms bleh plak....so, dpt text die wish je...geram plak aku xdpt tgk mms yg die nk bg....hehehe...thanks liyana...org kedua yg wish utk aku...

x lupa juga kt juli, ieya....terima kasih.....kwn2 twitter yg smpat wish td...heheeeh...seriusly aku malu bile org wish...hahhaha...tp mmg rse mcm nk makan kek ari jadi je ni haaa..adoi....

ok la ..itu je pn nk cite nye.....

sekian..


September 24, 2012

Hampir sebulan tiada entry

assalamualaikum..

apa khabar??? ...ade org stalk aku ke??..hahahha kalau tgk last entry pn dekat sbulan yg lepas...see!! dah lama x wat entry...kadang log in just blogwalking jer....that's all..stiap kali rase nak menaip, tangguh2 kan,, lastnye no entry begin..ekekekke

kpd yg mungkin stalk blog aku or fb aku *perasannn* skrg ni mmg dah jarang update status kt fb, blog pn jarang update ...yg rajin update hanye twitter je....everyday..ahahah.... I'm just living in simple life...pegi keje, balik kje, weekend kalau poket tebal baru kuar ...tu pn selalu kuar dgn adik bradek jer ..

honestly aku rse the way I'm thinking rite now, getting different from bfore...mybe faktor umur barangkali ...next wednesday is my bufday yg ke 22... I'm getting 23 soon..hohohoo...tp masih ade org yg mengganggap I'm too young ...did u know, myfren yg sebaya da ada 2 anak...da jadi bini orang...da jadi bapak org ...too young too?????? ..ahhaha...
ari tu aku ade interview for PA/secretary job..swasta la tapi...die tnye umur aku...aku ckp la.. I'm 22 ...die boleh ..huhh?? u 22??? ...u'r too young....adoi.... actually aku dapat job PA tu..job yg mcm aku idamkan dan inginkan...tp ...ade faktor lain yg buat aku xleh nk grab chance tu ....mybe belum rezeki aku lg..

aku masih kekal kt kje yg skrg ni ..biarlah kje aku x berbangunan besar, biarlah kje aku x perlu berpakaian cantik2,biarlah ofis aku hnya sekangkang kera je...ahahha...asalkan tiap bulan aku dpt rezeki yg halal itu dah ckup...

mungkin ade yg memperlekehkan kerja aku skrg ...I know it..dlm x sedar, ade org memperlekehkan pekerjaan aku......sokey.... lain org lain untung dia.....itulah yg aku pegang sekarang ni... skrg bg aku senang je..sesiapa yg buat aku sedih, geram or menyirap... I'm just keep myself away from them ....dr aku hipokrit berbaik di depan dia, aku rse ada baiknya aku jauhkan dr dia....... x kisah la sesiapun "dia" tu ...

ade org berlagak, bangga diri, fikir diri dia bagus je sentiasa ......mmg sgt x sesuai dgn jiwa aku ...haihh..nk buat mcm mane kan..manusia ni mcm2 ragam ....kalau kte x boleh sukakan semua orang, jgn marah kalau ade org x suka kte ...fair n square kan ..

tu je la kot buat masa ini..next time, rajin taip ,rajin fikir ...ade la entry nnt...utk tatapan semua, ni pic terbaru sy time beraya ari tu ...kira baru jugak la tu...hehhe



sekian..
There was an error in this gadget

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^