Thanks sebab tekan ini.. :))

CUBA LAH CLICK..!!

October 23, 2012

Time flies so fast !!

assalamualaikum semua....

lagi 2 bulan je tahun 2012, then masuk 2013 plak...ya Allah..cepatnya lah masa berlalu kan..next year 23 plak dah umur aku nih..hhihihi... rindu sgt dekat blog, tp sayangnye mood nk menaip dah x sama mcm dlu...sekarang 10 entry dalam sebulan pn susah... hmmm..

nak dekat2 hujung tahun ni mesti ramai menunggu bonus kan...muahahah..aku pn same...last year dpt, so harapan tu tinggi utk dapat tahun ni....ade barang besar teringin nk beli... *besar la sgt* ...  wishlist tahun ni rasanya sume da tertunai, ade satu je x tertunai rasanya... rasa mcm nk search balik je entry wishlist 2012 .... kihkihkih..spm pn around the corner....bukan aku yg nk spm..tp adik ketiga aku calon spm tahun ni....hope die boleh jawab la hendaknya ..we'r never expect more,hmm hmm...

ekceli dah lama rasanya x kuar jenjalan wit my bff ...rasa rindu kadang2, kdg2 rasa hemm x kisahlah ...tp rasanya mmg lama dah..last berjimba2 rasa time bofore puasa...jumpe semua skali time raya...then pastu bila jumpa je msti x ckup ahli ...nk wat guane, sume bz,


btw,  ni muka terbaru kita...2 last week rasanya..  :p

ok...sekian.


There was an error in this gadget

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^