Thanks sebab tekan ini.. :))

CUBA LAH CLICK..!!

September 26, 2013

Selamat Hari Jadi Diri Sendiri -23

Assalamualaikum..

hari ni hari jadi aku...aku ok je kalau org x ingat ..huhuhu..serius ... tp yg pasti tiap hari jadi aku nk buat entry kat sini ..hhehhe

26/9/1990 -----> 26/9/2013 = 23 tahun..

Ya Allah ...dah 23 tahun aku hidup .. dr sekolah rendah, sekolah menengah..masuk poli..pastu skrg dah keje ...mcm2 yg dah dilalui .. tipulah kalau kata, x makin matang..rase byk jugak la yg da berubah.berubah dr segi perasaan, cara berfikir... mcm biasalah ..da umo2 mcm ni..org akan selalu berkata, cpt2 dpt jodoh..cepat2 kahwin ..hohohohho...aku amin kan ajeee... 

tp setiap kali hari jadi aku, aku rasa nk menangis....xtau la kenapa... rase mcm sedih.. umo makin bertambah .. makin tuaa :( ... ye la mne ade org makin muda kn..hmmmmmm... 

di umur 23 tahun ni...

tiada ape lagi yg akan aku minta dr Allah..semoga sisa hidup selepas ni akan lebih diberkati dunia akhirat..
kuatkan hati dan perasaan... kuatkan lagi iman....semoga aku x lalai dlm menikmati kegembiraan yg hanya sementara itu ... redha kn aku dgn setiap perkara yg berlaku..apa pun dugaan dan cabaran yg diberikan, moga Allah redhakan hati aku menerimanya ...aminn

taip ni je da boleh mengalir air mata..huhhhh... ok bye..

September 9, 2013

dari bujang sampai dah kahwin

uittttttt...

jauh di sudut hati aku ni..aku mmg rindukan diri aku yg dulu..yg suka bukak blog orang, baca ceritera hari2 org..then, aku pun sibuk menceritakan hari2 aku kt blog..dlu..mungkin dlm 1 hari boleh keluarkan smpai 5-6 entry.. tp sekarang mmg x la cerita dia..

dulu blogger yg bujang, skrg dah kahwin...how fast time flies..hikhok..contohnya mcm kak sepet tu, memula baca dlu time dia free hair lagi..pastu die da bertudung pastu skrg dah kahwin plak......masa itu berjalan..hehhe.. aku dr memula buat blog dlu, dah terfikir..kang kalau dah kawin, preparation dr merisik, sampai ke sanding nk cerita kt sini.. leulzzz...walaupn x tau la lagi semua tu bila akan terjadi..hahahahha.

kadang2 bila rajin, aku akan bukak la blog2 kakak yg dlu aku rajin singgah..naluri keinginan nk tahu apa yg jadi pada dorang sekarang membuak2..ecehcehceh...contohnya mcm k.diana..dlu aku bca time dia pregant anak kedua....skrg anak kedua dia tu pn da bulan dah.... huhh

well said.. aku bukan x nak story kt sini selalu...cuma kadang2 tu..aku cuba utk simpan sendiri agar ianya rahsia .. ..eh ape ko ckp ni... -,-"  ..hehheheh...btw, next week classmate time sekolah dlu nak kawen..ohmaiiii... 1 of my dearest friend nk kawen dah..aku plak yg mcm x percaya .. skrg mcm trend plak kn kawen muda ... best sgt rasanya.. lol ..ekekkeke..

ok ..itu je nk merepek.. boiiiii
There was an error in this gadget

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^