Thanks sebab tekan ini.. :))

CUBA LAH CLICK..!!

August 27, 2012

Dilema seorang pekerja

assalamualaikum

masih x terlambat rasanya utk ucapkan selamat hari raya adilfitiri ....raya ni biasa2 bg aku..x se excited zaman skolah dlu ...tp syukur, raya ni dpt bonus sebulan gaji ..n got hamper too dr my boss ..bonus sbulan pn, duit tu tetap licin..byk bona kelengkapan yg nk dibeli ...huhhh!!!

kadang2 rasa mcm nk kje part time je...tp fikir, nnti xde life la kalau siang malam bekerja....gaji aku ni ckup2 makan je asenye ..ditmbah plak dgn title ANAK SULUNG ni ...lagi la rse duit mcm x ckup je..hmmm ..kan best klu sume duit gaji tu masuk poket sndiri ..xde hulur kt org ..huhuhu...kalau la boleh kn... 

itu je nk update ...sorry..sy da x seaktif dlu berblog ...

sekian

August 10, 2012

iklan ini menyentuh hati

assalamualaikum...

kejap je rasanya, minggu depan dah nak raya...well! pepagi td bukak2 blog ade blogger share iklan ni..aku pn terus la *play* ....sgt tersentuh hati bila tengok iklan bernas ni.....

bersyukurlah kita yg masih ade ibu, ayah, adik bradik ......semoga dgn iklan ini mmpu buat kita rasa bersyukur atas segala nikmat yg Allah dah berikan ...





sekian..

August 6, 2012

So tired

assalamualaikum..


ari ni diisytiharkan aku penattttttt....even cuti 3 ari tp mcm x cuti je..adoi..sedih2..hehe..ari sabtu n ahad berbuka dgn kwn2..nnti2 aku citekan..ari ni isnin, wat kueh plak...dr pagi td start..bru skrg habis...sbbnye x wat direct,selang2...smbil wat kueh, smbil wat kje lain...

tadi bwak adik jap tgk baju raya kt area2 sini..tp nan hado yg dorang suka...so, maknanya ke Jalan Tar la kita minggu depan...huuhhhhh!!! msti double penat wa ckp lu.... ni pn online jap, smpai kul 12, insyaAllah..pstu nk trus tdo.... 

nanti bila da free aku ade bnde nk cite kat sini..uhuhuh...ok la u alls... tido time ...g.nite... zzzzzzzzzzzz

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^