Thanks sebab tekan ini.. :))

CUBA LAH CLICK..!!

June 28, 2012

Bot di titiwangsa

ahad yg lepas... we all adik bradik g titiwangse..biasanye kteorang g bertiga je..tp smlm..ntah knp adik aku yg no 2 tu nk ikut gk..so, g la kteorang sume..huhuhu... aku suka g tt ni sbb nk main bot kt tasik tu je..and joging2 sikit la..hahah

layan pic dlu la ye.







aku x pkai make up langsung nih..dah la pnas habaq ang.. haishhh..hehe....ok itu je...

sekian.

Jakon tengok no plat ni

assalamualaikum...

dah 10 HARI ....sy x menaip kt sni....nak2 plak minggu ni...tenet kt opis xleh connect... plus kemalasan tahan gaban..hhaha..byk betul alasan..

just short entry... pagi tadi..sy amik report card adik sy yg skolah menengah tuh... then, time parking moto..ade plak kete ni.. first sy tengok ..sbb ianya PROTON PREVE... I looike....pehtu, tengok plak no plat die felik kau...!!!! jom tengok sesame...




I iz admire dgn PREVE... proud!!!!!




*kete sape la nih..hehe

June 18, 2012

Kenapa aku masih di sini?

Monday Blues dah petang la...hihiih..

aku masih berblog... dan semakin rajin sngat meng "tweet"..heheh.. ntah kenapa aku rase, aku byk menyimpan perasaan, marah, geram .. macam ade dendam dlm hati ini.. ya Allah.. kenapa rase mcm ni???..

mungkin byk yg aku terasa, dan x terluahkan..... mungkin org nampak aku happy2 bagai, n sesuka hati menyakitkan hati, tanpa menyedari aku terasa hati.. hemmm... feel bad.. I feel much2 better dgn menyendiri... habiskan masa sepenuhnya dgn family.. dgn adik2 aku yg slalu wat aku geram tu..grrr ..huhuh...

kawan2 twitter pn wat aku hepi... wat aku tergelak..even x pna jumpe, even before ni x kenal dorang... xpelah.. biarlah aku gembira dgn cara aku sndiri.. ye!!!!!!! itulah yg aku fikirkan skarang.. aku akan gembira n bahagia dgn cara aku sndiri dan hnya bila diizinkan Allah.... :))

hope "korang" pun bahagia n gembira slalu..even kite dah x mcm dulu..

June 17, 2012

kuat makan, kuat tido

klau nk tgk aku kurang makan...dtg lah time aku nga putus cinta..dtg la time aku nga gaduh dgn pakwe..ha!! time tu mmg x sntuh la nasi2 ne.. -___________-

pna dlu, gaduh punye psal kan.. 3 ari aku x mkn nasi.. mnum2 air mcm tu je... itu lah first time dlm hidup aku..best mmg best2..leh diet sume..tp tu la.. diri stress, x syiok la kn... hakikatnye aku mmg mcm tu... bile aku stress dgn lelaki aka pakwe,buah hati pengeran jantung :p mmg selera mkn aku jatuh menggunung...hahahhaha
 
tp bile xde capel2 sume..ha.....mmg mnjadi-jadi la slera mkn aku... mkn tu xyah ckp la... sedaya upaya tahan nfsu.. susah wooo....tdo plak..mane letak je, boleh je aku tdo..haha.. tp aku pntang la tgk katil n tilam bilik aku nih... asal dok je atas tilam, mesti terus "hilang"...hebakk btul tilam bilik aku ni..xyah mkn pil tidur dah... terusssssss zzzz je..hihihiihih
 
ni pn td lepas mkn burger ayam special, pastu mkn nasi lauk ayam masak kurma plak..perghhh.. badan mcm dipam-pam... mmg sedaaaaaaaaappppppppp... grrrr ..alhamdulillah rezeki Allah bgi.. :) ... tp tu la... asik nk mkn je kejenye..asik lapar je... aku cuba tahan dr mkn nasi sbenarnye...  nk joging mls..

kalau ade pakwe yg leh kejutkan aku tiap pagi ajak g joging kan best... msti aku leh kurus dlm mase sebulan nih...hahhaha

sekian..



Tak boleh makan daging lembu????

assalamualaikum..

dah lame x taip kt sni... mood xde nk taip..ni cite yg dah lame aku pndam..cehhhh..hhahaha....kisahnya mcm ni..dkat2 dgn ofis aku ade satu gerai mkn ni...die jual mihun sup, laksa n laksam... just small gerai la...

nak jadikan cite..mihun sup die RM3 je.. dah la murah... kuantiti mihun die pn byk, daging die pn leh tahan byk..ade perut skli.. senang cite, mihun sup mak cik ni memanggggg sedappppppp... boleh dikatakan hampir setiap hari aku mkn mihun sup die... paling syok skli, makan mihun sup sambil online kt ofis tu...hohoh...nikmat sgt...hahhahahha

ade sekali tu, officemate aku yg cina tu..pmpuan la..die tnnye mihun tu ade daging lembu eh??.. aku ckp lah "a'ah..........knp? "... die ckp daging lembu panass wooo... aku pn xde la menafikan ape die ckp tu...itu first time die tegur..n time tu jugak die btau aku..die xleh makan daging lembu... sbb agama die lah kan.. so, bukan org india je xleh mkn..org cina pn ade yg xleh mkn daging lembu...

mungkin dah terlalu kerap sgt aku mkan mihun sup tu kn... officemate aku tu ckp lg..."rina, u x elok tau mkn daging2 ni byk sgt... nnti cpt kena darah tinggi....daging ni panas..".. mcm tu la lebih kurang die ckp... so, aku pn jd mcm .. "huhhh?.." mmg x salah ape yg die ckp tu..tp xlah byk mne pn daging dlm mihun sup tu..hehehe..

dah la mihun sup tu mmg sedappp okeh... x jemu kot aku mkn mihun sup mak cik tu....so, bile die da tgur aku mcm tu....aku pn jd mcm x best la plak nk mkn mihun sup tu kt office lg....tp still nak jugak mkan... peduli ape panas x panas..hahhahah

so, jumaat yg lpas... means 15/6/12 tu.. aku mkn mihun sup tu kt gerai tu jugak..sorang2 kau...hehehhe..feveret pnya pasal... tp x feel sgt... grai tu xde air cond..hahha.. gedik.. pstu aku terfikir, xkanlah nk mkn kt grai ni je lps ni.... nk mkn kt ofis, nnti ade gak yg ckp daging tu pnas...hehhe.. stress plak aku rse...huahuahuahua..

oraite..itu je... 

sekian

June 13, 2012

SMS & Call sy waktu pejabat je

semenjak xde pakwe ni..memang henpon merata letaknya..huhuuh...bolehhh mukadimah cenggini????????hahahhahaha

I admit, ssh org nk msg or call aku... nak2 time sabtu ahad... aku jenis henpon letak dlm bilik je..pastu aku kuar tgk tv kt luar..kdg2 tu..g kedai mane bwak henpon... lepas balik kje plak, henpon kdg2 tinggal dlm henbeg.. mmg slalu sgt, balas msg org lambat, or x jwb call...senang cite mmg ssh la nk call aku... 

bile time keje mmg henpon sntiasa dgn aku..so, kalau ade msg or call mmg akn jwb on time jugaklah kan... nak je aku ckp kt mmbe2, sms or call aku time ofis je..lpas time ofis... xleh..hahaha..bolehhh mcm tu???????? retis la ko kan.. :p

no mxs aku da sebulan kot x topup... guna line yg bos bg je... jimat punya pasal... asal nk topup je malas..huhhh.... ape2 pn skrg twitter n facebook je...senang..cewahhh!!!!!..itu je pn nk ckp.. sbb tu bile capel, aku rse eh!! peliknye henpon kt tgn sntiasa...heheh..poyooooooo....

sekian..

Tak Leh tido tengok muka dia

assalamualaikum.......

semalam cite Miss Ahjumma wat aku bengaaaaaaaang...hahaha...tp tape... episode ari ni wat aku puaass....hahahha..geram do tgk cite tu..tp nk tgk gk... Dan Bi comel..ekeke

tp sayangnye drama Rooftop Prince dah nak abis minggu depan..tinggal 2 episode je..sobss...x dpt tgk muke micky lagi..



nak pakwe mcm ni satu !! :p
sorang xde







bila cite cept abis mcm x best plak..lpas ni xdpt tgk dorg berlakon lg..leh x request smbung episode lagi...............????..hahhaha

June 8, 2012

"bercantik" ikut kemampuan

setiap pmpuan nk cantik...pelik la plak klau ade cakap nk buruk2, nk selekeh2.... sgt pelik okeh..hhuhuh...org selalu ckp...nak cantik kena rajin..mcm2 org ckp...errg!!! pembukaan entry x bape best la plak..straight to the point la....

aku sebolehnya nk pakai produk Estee Lauder atau pn Mary Kay...ahakss!! tp apakan daya..klu beli produk2 cenggitu habislah gaji aku sebulan..sobsobs.. asalkan ade cleanser, cream, toner, and sbgnye lah (byk plak klu nk statekan) itu dah cukup oke bg aku...


aku ni rajin sgt tu xde la..mlas sgt pn x...at least 2 layer jugak la aku tepekkan kt muka aku ni setiap hari.. atleast ok..hehehhe....sebenarnye aku nk cite..aku baru cuba produk Alaisyah ni... salah satu sebabnye ialah sbb murah..hahaha... 3 in 1 lagi tu..so, aku sngatlah sukaaaaaa... murah!!! tengok dlu pic die..


harga yg aku beli RM 14.90 ")





see!! mane aku x happy..dah la murah... dn mengikut kemahuan aku..hehheh...skrub aku skrg ni aku x ingt la jenama ape...tu pn aku tgk kwn aku beli, then aku beli la mcm die jugak...hehe... pencuci muke plak aku guna Safi je sebelum ni..tp kn org ckp..pncuci muka ni x kisah jenama ape pn, janji pencuci muka.. hhuhuhu

yg krim tu.. da ade sekali dlm set tu..so,pkai je la kan..aku sebenarnye x suke pakai cream..rimas..hahahhaha..... pelembab, n toner aku guna safi punya...tp BB Cream guna Alaisyah jugak.. see!! bercampur kan... dont worry..aku da biasa cmpur2 jenama produk ni....hihih..so far, aku selesa je pakai sume ni..tp scrub alaisyah ni aku x try lg...coz scrub lg masih ade...

bedak sejuk still setia guna Bedak Sejuk Gamat tu... :) ...bedak kompek plak aku masih setia dr dlu guna Miami..mmg selesa dgn jiwa dn ragaku..hahha..aku bukan x mmpu beli nk yg lebih mahal .. tp aku ni byk hutang... so, terpakse la aku bajet kan sume perbelanjaan aku... dr dulu aku pegang prinsip..

BIAR MURAH, JANJI ADA DAN BARU..




sekian.

Tiada Istilah perigi cari timba




BILA kite dengar hujah org ckp pempuan x nice kalau wat konsep "perigi cari timba"..kite akan rase... perempuan mmg xleh meluahkan perasaannya terlebih dahulu kt lelaki..nnti org ckp terhegeh-hegeh....rasenye mcm hujah2 tu betul je.. -__________-" ... tp cuba dgr dr sisi yg lain..

sinonim dgn mengaitkan kisah Siti Khadijah, wanita Islam pertama yg meluahkan perasaan sukanya kpd Nabi Muhammad S.A.W .. dn akhirnya beliau menjadi isteri Nabi Muhammad, ..hemm...sbnrnye aku nk ckp...jgn lah ckp seseorg perempuan tu terhegeh2 bile die luahkan prasaan die kt lelaki yg die suka... kdg2 ade org ckp "JODOH ITU PASTI AKAN DATANG"... ade yg bermaksud kite tnggu je jodoh tu datang...krn Allah telah mnjanjikan sume org berpasangan..

setiap ape yg nk buat mesti kena ade usaha kn..rezeki xkan dtang bergolek, atau berlari-lari kt kite.. ...tp bukan senang sebenarnye nk luahkan perasaan kt lelaki yg kite suke.. malu,segan sumenye ade... tanggapan lelaki tu, penerimaan lelaki tu..sumenye akn berlegar kt paleotak kite... kalau lelaki lain... 

mcm situasi yg aku tengah alami skrg ni la..bukan senang nk luahkan..... malu tahap gunung kinabalu wa ckp lu.....  


p/s : kite simpan dlm hati je..dgn hrapan die tahu sendiri perasaan kite... :(


Review Snow White & the Huntsman


mcm yg aku dah janjikan... kt ENTRY NI... now... aku akan review movie Snow White plak..



mesti ramai dah tahu cite dongeng snow white ni kan..so, jalan cerita die pn xla jauh sgt bezanya dengan cerita dongeng yg kita pernah dengar..senang cite, u alls leh agak plot cerita die mcm mane ..ekekekke

kisah ibu tiri yg jahat, kisah ibu tiri yg inginkan kecantikan sejati... huhuhu....dan part yg paling diingati ialah..part lelaki kissing puteri time si puteri koma......hahhaha.. believe me!!! cite die sgt simple... dan bg aku ...cite die sedikit mengecewakan dn sedikit tergantung... 

lastnye korang akan rase .."eh, da abis dah.....ending mcm tu je? ..."... kalau rate 5 tu, aku bagi 3 je....







ok..selamat menonton u alls..

Kipas sejengkal dr pintu TOILET

assalamualaikum..

ekceli pic ni aku dah amik lama dah..time tu adik aku ade lawan ragbi ke ape ntah kt cheras..skolah tu betul2 kt depan Tasik Permaisuri....aku singgah la kt toilet tasik tu... then aku ter "huh" ???..hahaha...jap2, tengok pic ni dlu.







see...betapa dekatnye kipas tu dengan pintu.....itu satu hal... yg aku pelik nye jugak..perlu ke dalam toilet ade kipas bagai???????... hehheh..... 


sekian..

June 7, 2012

Spontan Khamis




suke tengok gambar yg aku da edit ni....hahhah.. nampak muke mcm sgt ceria..ekeke..so far, hidup aku masih happy dgn cara aku sndiri..  selagi x menyusahkan org..selagi itu aku akan rasa happy..ohyeahhhh..





p/s : sesungguhnya aku berpuasa pada hari ini...  :)

Review Men In Black 3

morning...

ari ni dah khamis dah.. ohyeahh!! minggu ni memang minggu mlas bangun pagi...slalunya mmg mlas pn, cuma minggu ni tersangat malas... !!! hahaha

ari ahad lepas bersamaan 3/6/12....aku tengok 2 wayang sekaligus... ptutnya aku just temankan adik aku kuar dgn kwn2 die je.pstu at last, kwn2 die x jd plak nk kuar...so aku pergi berdua je la dgn adik aku..fikir punya fikir teruslah drive ke time square.. naik kete best, tp yg x best, bile kena byar parking ...hahahah... kteorg smpai ts dlm kul 11.30am mcm tu la.. terus g kaunter, mula2 beli tiket MIB 3...

cite tu start kul 12, ..lepas beli tu, da out dr que tu kan.. pikir balik mcm dan je nk tgk snow white..pastu aku pun beratur balik beli tiket utk snow white plak..sbb snow white tu start 2.30pm, MIB 3 plak habis dlm kul 1 lebih mcm tu....ini first time okeh tgk 2 wayang dlm sehari... huhuhuh




MIB 3 ni mmg aku da aim dah..huhuhu... yg snow white ni je aku baru tau cite die...review MIB 3 dlu la eh..

klau korg google sinopsis MIB ni..mesti korg dapat agak kn jln cerita die.... aku gelar hero die "black" je la eh..lupe plak name die... khusyuk sgt tgk :p .. kali ni black tu kena pergi ke masa silam...masa silam tu dlm tahun 1969 je pn... die kena bunuh "alien" jahat tu, utk selamatkan masa depan.. .. tp sebenarnye aku konfius skit, sbb tibe2 die bangun suatu pagi tu die berada di 40 tahun akan dtg... yg tu aku agak x bape paham.. 


ohsem gile moto ni... mcm biasa lah org putih slalu wat cite nk gmpak je kn.. ..alien die geli kot.. x smegah langsung..hahahha... ibu2 mengandung kalau x brani tgk jgn tgk ye...cewahh!!!  aku pn geli tgk muke... ade part die kissing dgn girl tu.. die kuarkan lidah die yg pnjang tu..mcm budussss je aku rase..hahaha

aku xleh blah dgn "benda" yg kuar kt tgn die tu... geli sgt ok.. *bg aku la






aku rase cite die more interesting klau tngok 3D...aku tengok yg biasa je...


cite die lawak plus aksi....huhuh... in fact, aku suke tgk "black" tu berlakon.... tp part last die agak sedih..nk tau ape yg sedih..g tengok sendiri..cewahhhh!!!...hahahha..
so, dlm rate 5..aku leh bagi 4.5...hahhahah...

selamat menonton la u alls..

sekian.







*nanti snow white review plak eh

Rindu

dalam dua minggu ni.. selalu plak teringat kt kau!!! terasa rindu ... pagi petang siang malam....kenapa wehhh!!!!!!!!!!!! .....bukan baru sehari dua kenal kau, tp knp skrg rindu tu membuak-buak... :(

org selalu ckp, makin kita nafikan, makin kuat "rasa" tu datang...itulah yg aku rasa skrg.. makin cuba utk lupakan perasaan ni, makin kuat plak perasaan tu datang..adoi... dah lame plak rasenye x rindu org mcm ni... yg paling "seksa' sekali..bile kite rindu die..tp xdpt nak luahkan.. hanya mampu pendam... heart is hurt ... :(

YA ALLAH.... aku x bersedia lg utk sesuatu perasaan "itu"...  kenapa makin kuat nma kau kt fikiran aku ni... kita bukannya selalu msg2 bagai..eh,bukan selalu..boleh kira pakai jari bape kali kte pna msg..itu pun HAL PENTING SAHAJA......

kenapa, kenapa, kenapa.... aku suka kau........................ aku tau entry aku ni mcm budak sekolah yg SS kt dak laki... hemmm...  klau baru kenal kau, xlah aku heran sgt .... ni dah lama kot kenal..knp skrg ia muncul...  biarlah aku suke n tgk kau dr jauh.. kalau dah jodoh x kemane kan... study hard!!! I'm waiting for u...even kau x tau aku tnggu kau... even satu hari nnti... perasaan ini hnya bertepuk sebelah tangan......

June 6, 2012

Macam mane eh nak cakap

macam mane eh nak cakap.. since that day.. ekceli byk sgt da  berubah...cara berfikir, cara menangani ..n mcm2 lg..Allah dah janjikan setiap yg berlaku pasti ada hikmahnya.. truly TRUE...hehheheh.. tpu lah kalau kata, tiada langsung prasaan.. kdg2 rase mcm tu..kdg2 rase ehmmm.."ianya" masih ada...

walau sebanyak mane pun perasaan yg masih tinggal... insyaAllah.. ianya tidak akan berlaku lg utk kali kedua...cukuplah sekali rasa itu semua...  bg aku...cukup sekali aku lepaskan.. dan aku xkan toleh lg.. cukup sekali ianya berdarah, xnak dah luka lg..cewahhh!!!!!! ahhahaha
 
perlahan2 I starting missing someone, starting remember someone...makin lame dekat dgn die, rase makin suka plak... hemm.. insan lelaki pertama yg aku kenal time study dlu..xsangka smpai skrg msih keep in touch... wehhh!!! kalau la ko tau..
 
aku xlah syg cinta bagai,..tipu la tu kn..tp selalu teringat, n stalk ur fb..hahaha..pernah plak mimpi die..pffftt..!!!! mcm budak2 kn.. ..xde point sebenarnye entry ni.... hanya menaip apa yg terlintas kt paleotak ni je...uhuhuh...
 
 
 
 
 
kalau lah ko tau.. :(



Tiada tujuan komersial buat blog

g.nite everyone... ekceli da pagi da ni.. kul 1pagi da kot...ari ni aku puasa....aku baru lpas mkn ni..xtau la knp sambal ikan sardin yg mak aku buat tu x pna x sdap...hahahaha..eventhough da kul 12 pn..aku still nk mkan lagi..nafsu2..!!! haishh...

so, skrg..aku dah kekenyangan..nk trus tdo..tp nnti perut buncit plak... hahhaha..esok2 joging balik byk2.. -_____- ....ehhehehe...aku x pernah terfikir akan punya blog satu ari nnti.. dn aku x jangka jugak, aku masih aktif menaip kt blog ni...and aku xtau smpai bile aku akan terus menaip kt sni...huhhhu...mcm dramatik plak ayat ..adoi..

kalau blog ni ramai followers ...I really appreaciated it....entry bulanan aku pn xla byk mane.. aku taip bile rajin je..bile excited nk cite..time tu la bru aku taip..huhuhu... kalau mengadap blog 24 jam, n xde keje lain..mungkin la kot aku leh update berpuluh-puluh entry setiap hari... klau ade tab pn ok gk..mane g leh taip blog kt mana2 je..

tak pernah plak aku terfikir nk blog aku ni dikenali ramai or femes or sebagainya...hehhehe..  so far, aku xpna lg privatekan entry aku... mybe one day, ade entry yg perlu diprivatekan.. mybe la...huhuuhu.. ok la..aku rasa nasi yg aku makan td, dah trun sepnuhnya kebwah..hehhehe..so aku nk tido... g.nite.. bye..


June 5, 2012

2 E-Day dalam 1 hari

Assalamualaikum  ..morning... 

hari ini 15 Rejab....huhuh...bile aku nak taip entry ..aku akan pastikan..kje da siap (even x siap penuh) , kawasan sekeliling kemas dan bersih..baru leh taip entry laju2...hahahhaha.... 4 ari dah x taip kt sini...bz kot..huhuhu...

ari sabtu lepas...bersamaan 2/6/12... aku hadiri 2 kenduri tunang..first,my bff kt poli tunang..huhuhu...so, aku pn g la tunang die...kt tanjong karang ok... bajek nk grak kul 8, boleh la tolong pe yg patut kn... tp...hareemmm!~!!..hahaha.. bangun pn 8 lebih... :p ..aku g berdua dgn adik aku.... same date jugak..kwn skolah aku kahwin... bajek jugak nk g dua2 kenduri..tp, mungkin xde rezeki makan nasi minyak Teha, sobsobsob... tp xpe, aku ttap jeles kau dah kwin..hahahha ..
grak dr umah kul 9 mcm tu..then drive la ke tanjong karang tu... ingt kul 1 tu nak balik dah..tp rase mcm x best la plak..da grak jauh2 then x smpat tgk mmbe tunang..so, aku decide, I hve to lepaskan salah satu..cewahh!!!! ...

layankan dlu, pic tunang kwn aku ni.. Julie... 




aku nmpak matured plak aku rase..hehhe

time discuss n berjumpa bakal keluarga baru..hewhew





kenduri tunang kedua ialah anak kwn mak aku.....yg ni dekat je la..dkat gombak je..knduri die malam..so, lpas magrib tu, kteorg grak 1 family g sane.. 






bes jugak dgr dua2 belah pihak discuss about hntaran sume tu... tp feel nk tunang xde sgt plak dlm diri aku ni... klu ade jodoh nnti..insyaAllah la aku x nak tunang.. nikah terus..!!! ... :))

 balik tu kenduri tu mmg pening glerr okeh..time knduri malam tu pn, aku da lemau dah.. rase berpusing2 je umah org tu..hahahha... balik pn nk dekat kul 12 malam ...balik mandi, tampal koyok trus tdo... sobsobsob..

hari esoknya pn bz gak...1 ari gak penat...nnt2 aku cite ape yg memenatkan aku..hahahha.. kiranya weekend lepas, mmg mcm x cuti la bg aku...  jalan je ....xpelah..at least sumenye best... :))



sekian...

TAHNIAH...










p/s : semua gmbar adalah diambil sndiri oleh penulis..sebarang copy paste, dilarang sma sekali tnpa izin penulis.sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998



June 2, 2012

Lelaki idaman

Lelaki idaman same eh dgn suami idaman????..hahahhaha :p

saje entry gedik2 malam ni...esok aku akan ke tanjung karang, kwn tunang..balik tu, g kenduri kahwin kwn jugak... mlm plak..ade anak kwn mak aku plak nikah..!!!! semoga lepas ni aku plak..aminnn :)

lelaki idaman Kisahati :)

- MESTI solat 5 waktu,

- I prefer lelaki kulit gelap... *baru lasak :p

- Tinggi, dikalangan lelaki die tergolong lelaki tinggi.

- TAK kedekut

- Protector, atau bahasa melayunya...seseorg yg melindungi.

- Ada kerjaya, 
xperlu kaya,
 cukup kau mampu sara kita berdua. :p

- Bersedia utk nikah cepat...aku x sabar nk kwin .. :p

........................

ini basic je...hahahha.... ooh lupe... kalau aku ade Lagenda, die kena ade at least LC... AT LEAST ok... bajekhot


sekian wat masa ni... huahuahua

Teruk sangat ke status JANDA | MISS AHJUMMA

assalamualaikum...

selagi drama Miss Ahjumma x abis..slagi tu la..aku akn review cite tu dr semasa ke semasa...now cite die, da sampai ...si isteri kje, then, for next episode..her boss knew yg geum hwa tu ekceli janda anak 1..

Miss ahjumaa aku pna cite kt sini dan sini .....upenye kt korea pn status Janda ni mcm something "bad" yg mungkin agak malu kalau org tau seseorang wanita tu janda... grrrr... ianya mungkin hanya sebuah drama... heroin tu terpakse tipu mengenai status "janda" die...takut x dapat keje... haishh!!! aku percaya, mungkin situasi mcm tu ade terjadi kt m'sia ni...

aku mmg excited kot tgk cite ni...klau nga tgk dgn adik2 ..ade gak yg kna tumbuk dgn aku...hahahah..sbbnye aku gerammm!!! geramm tgk cite tu mcm tu..hehhehe.... wlaupun hero n heroin die sume da berumur je aku tgk...tp drama tu mmg byk pengajarannya... seriusly... situasi x jauh beza dgn kt m'sia ni.... aku search tenet, episod die sampai 103...panjang la plak episod die.. mampu ke tidak aku bertahan smpai episod terakhir...hehe...time aku taip entry ni episod die baru 36...
 
hope cite tu happy ending la... dah la byk episod die..aku ni kalau lame sgt cite tu, mule la menyirap..hehe..nak2 plak kalau ending die "bad ending"..mcm cite Autum in My heart, Stairway to heaven... 22 cite ni wt aku menyirap..aku tgk punya la stiap episod, last2 nye sad ending..haishhh... sapesuhkautengok
 

aku..kalau da start layan korea mmg mcm ni.... dah la 3 movie aku aim skrg ni... setiap malam cite korea je bukak..!!!! ..kalau cite ni wt aku bengang, aku akan stop tgk die.. leh camtuh..hahaah.... berbalik pd tajuk entry aku tu... teruk sgt ke status janda tu???????

knp janda je org aim??..duda org x kata apa pn...hemmm... bukan kte nk status tu..tp segala-galanya Allah da tntukan .... aku mmg belum kahwin lg... pakwe pn xde lg..mungkin aku xlayak lg utk berkata cmtu...aku mmg x suke kalau org pndang serong kt wanita yg berstatus JANDA.... !!!! full stop..
 
 
 
ssh utk dinafikan.. lelaki yg dah berumur mmg attractive...nak2 kalau die suami org..hahahha... gile kan!!! mcm pelakon drama Miss Ahjumma kt atas ni..umo die da 42 da skrg..tp, antara 3 hero tu... aku paling sukeeee tgk die...
 
 


errrrrrrr!!!! ...betul k.diana ckp...suami org mmg attractive... mintak dijauhi YA ALLAH...


sekian....


June 1, 2012

MAZDA 2 tetap dihati

assalamualaikum...

harini happy..coz audit ISO dah setel..xde failed ape2.. suke2...I hve a car... didaftarkan atas nama sy, dibyar bulan2 oleh sy.. dihantar service oleh sy..dn diisi minyak oleh sy... tp sy x rse kereta itu spnuhnya milik sy.. krn itulah satu2 nya kereta yg ade kt umah sy.... dan itu bukanlah kereta idaman sy... andai sy kahwin satu ari nnti..belum tntu kereta tu akn sy bwak kerumah suami sy... *ehem..

sbb kt umah sy ade satu keje je...  mcm x syok je ber 'sy' ni..hahaha.... :p

ekceli...aku sgt mendambakan dn menggilakan 
google





mata aku xleh lari kalau ternampak MAZDA 2 ni kt jalan raya... bukanlah baru kuar kete ni.....seriusly...minat sgt2 dgn mazda 2 ni.. rasa mcm sgtttt sesuai kalau aku yg drive...hahaahha...MAZDA 3 n 6 x bape lawa la bg aku... mazda 2 jugak dihati aku ....hehehe
paling aku suka wane putih...ohsem...!!!! hope dpt lah memiliki mazda2 ni one day..hehhehe berangan dlu, xpe kan...hehehe
 




Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^