Thanks sebab tekan ini.. :))

CUBA LAH CLICK..!!

June 1, 2012

MAZDA 2 tetap dihati

assalamualaikum...

harini happy..coz audit ISO dah setel..xde failed ape2.. suke2...I hve a car... didaftarkan atas nama sy, dibyar bulan2 oleh sy.. dihantar service oleh sy..dn diisi minyak oleh sy... tp sy x rse kereta itu spnuhnya milik sy.. krn itulah satu2 nya kereta yg ade kt umah sy.... dan itu bukanlah kereta idaman sy... andai sy kahwin satu ari nnti..belum tntu kereta tu akn sy bwak kerumah suami sy... *ehem..

sbb kt umah sy ade satu keje je...  mcm x syok je ber 'sy' ni..hahaha.... :p

ekceli...aku sgt mendambakan dn menggilakan 
google





mata aku xleh lari kalau ternampak MAZDA 2 ni kt jalan raya... bukanlah baru kuar kete ni.....seriusly...minat sgt2 dgn mazda 2 ni.. rasa mcm sgtttt sesuai kalau aku yg drive...hahaahha...MAZDA 3 n 6 x bape lawa la bg aku... mazda 2 jugak dihati aku ....hehehe
paling aku suka wane putih...ohsem...!!!! hope dpt lah memiliki mazda2 ni one day..hehhehe berangan dlu, xpe kan...hehehe
 




2 comments:

Liza Razak said...

saya pulak minat mazda 6..hehe.hopefully awak akan dapat in future :)

Minah Kiwi said...

i pun suka mazda 2 jugak..design nie nice jer

= Minah Kiwi =

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^