Thanks sebab tekan ini.. :))

November 30, 2011

Wordless Wednesday!!

aku xtau nk nk letak tajuk ape sebenarnye..huhuhuh

knpe ek..sometime when we feel lonely, need someone to talk, to make us laugh..but...thre's no one...

and..when we feel happy, wanna smile everyday...on that time..the people comes around..hemm..
life alwys give us choice..

sekian..

Santau..

assalamualaikum..

ini kisah semalam...I got 2 missed call from unknown numbr..so aku call la balik...aku mmg akn call balik kalau de miss call no x kenal..so, di bwah ni, separuh drpd perbualan yg smpat dirakamkan.. :p

kisahati : Hello!! spe ni?

caller : hello rina!! ni kak.ain la...

kisahati : ooooohhh...k.ain..knp??? no baru ke ni?? nk kawin da ke????hahah

(klu org tbe2 contact, mmg aku ingt dorg nk invite g wedding dorang,hehhe )

caller : eh...x la...saje je call!! ni no baru.....ingat nk ajak rina g karoke ke....

(utk pengetahuan korg, aku call balik lepas sejam die call aku)

kisahati : alaaaa ye ke...x dgr hp bunyi td...lain kli kte kuar tau...emm...lame sy x nmpak akk kt *****(tmpat kje die)...g mane ?? da bnti ke??

caller : x benti...akk cuti 2 bulan balik kampung...

kisahati :aik..lamenye cuti, g kawin ke ape?? (see...suke nk tnye soalan yg same..hehe)

caller : xde la...g berubat,

kisahati : akk sakit ape??

caller : emm..kena buatan org, santau.....

kisahati : ha??..sape buat?? tau dah ke org die?

caller : tau dah..org kampung akk gak..

kisahati : ...ohhh..

** perbualan seterusnye, x smpat dirakamkan...huhuhu.. **

gerun sebenarnye bila dgr santau2 ni.........khurafat,syirik....berbaiklah dgn sume org, tp kdg2 mungkin kte terlepas pndang, yg kte dah sakitkan hati org...hemm..

1 kena ingat..kesakitan yg kite tanggung walau tercucuk jarum skali pun..ianya akan mengurangkan dosa2 kecil kite...tp kalau kite cube nk sakitkan diri sendiri, aku xtau la itu masuk kategori mne..huhuh :))

1,2,3 mula..............

take a note pls : Entry Jiwang!!

*ini adalah blog PERSENDIRIAN..
*blog utk si penulis m'abadikan kisahatinya di alam maya
*kalau rase mual,pening2 atau nk ke tandas/sinki utk muntah...(tahniah!! anda prgnant, klau bukan..xpe cuba lagi :p)
pls : sila tekan "x" di atas penjuru kanan PC anda..

terima kasih :))

*************************

actually..hri ni genap perkenalan kte sebulan, every month I'll remmber it...hari2 sebelum sebulan ini adalah hari2 yg b'bza dari sebulan ini..well!! saje nk putar belit ayat.. :p

Dont ask me why I like u, Dont ask me why I love u...bcoz there's no reason for it (ntah knp klau nk jiwang, kna speaking..ceitt!! :p)...

ape pun takdir selepas ini, I really appreciate u....smoge "takdir itu" milik kite...sbbnye, 1 lg my wishlist x tercapai ... :))













*walau ape pun takdirku, redhakan hatiku menerima ketentuanMU*


Align Center

Ape yg DAH DAPAT ???

rindu nk pakai blazer...













.
.
.
.

.
.
.
.

.
.
.

.
.
temanya...rindu poli.. :p


Hidup itu sangat indah kalau kite hargai setiap saat yg berlalu...x kisahlah ianya sedih or gembira...

hidup ini tiada warna jika tiada sedih...dan ianya jugak x kan berwarna jika hanya ada gembira...

jatuh, nangis, ketawa, sakit...mustahil utk tidak rase salah satunya.....

hidup x selalunya di atas, dan bukannya sentiasa berada di bawah...
Menangis la kalau rase sedih, ketawalah kalau rse gembira

rasenye wishlist aku utk tahun 2011..hmpir sume da dpt...rsenye ade 1 lagi x dpat..huhuh....xpela..masukkan wishlist tu utk 2012 plak :))

November 29, 2011

Bring The BOYS out..

jom layan video awek2 cun ni...serius cun....aku yg pmpuan ni pn terpesona tgk kecntikan dorang...
suke sgt lagu nih....

BRING THE BOYS OUT - GIRL GENERATION




Reena

November 28, 2011

Perempuan VS Cemburu


assalamualaikum...

untunglah spe yg cuti ari ni...huhu..pd hal aku pn cuti.. :p
tibe2 ari ni nk bukak cite psal cemburu....sume orang tau (sume org ke) yg pmpuan@wanita lah yg paling kuat cemburu......

sikit2 nk cemburu, bende xde ape pun sebenarnye....mcm tu lah lebih kurang....aku sejak azali, memang da ditakdirkan cmburu, sbbnye pmpuan kn mmg ade sifat ni..heheh


....andainye satu ari nnti aku x jeles langsung if my love ade affair of pape la dgn pmpuan lain, ha...itu tandanya aku da x lame dah kt dunia ni..hehhehe..

klau nk hilangkan sikit perasaan cmburu ni, kite kena tgk dugaan (cehh) yg dihadapi oleh pempuan lain, mcm aku....kalau nk sedapkan hati, ingat balik cara kwn2 aku handle masalah cemburu dorang in their relationship....

tp..kalau dunia "capel2" ni, kalau cmburu n xleh tahan sgt dgn cemburu tu.....snang je jawapan die...huuhuh ..." lu pk la sndiri" jawapannye...itu kalau org berfikiran singkat mcm aku .. :((

but...kalau da khwin???..lain plak kekdahnya...aku ni mcm bertuah je, aku prnah dgr masalah seorg isteri yg jeles dgn suami die, bukan dgr je...ianya diluahkan kpd aku...dan dugaan cemburu die HEBATT...klau capel, bleh mintak clesh kot..tapi klau dah kwin, xkan trus nk cerai....hemm..

agk2 ape aku jwb kt isteri tu?? .......msti lah aku jwb "sabar je la".....

kwin pn idak, mcm mne nk memahami masalah rumah tangge ni..hhuhu........so, secara x langsung, luahan isteri td tu beri pengajaran kpd aku, dimana, dunia rumahtangga tu memerlukan kte memberi kesabaran yg sgt2 tinggi...hemmm....tp kalau ko jeles sbb asik pmpuan yg same je komen FB boyfie ko...terjun sungai je la wehhh!!! haishh.... :))


sekian...


fes day di tahun baru.....da kena pasang wishlist nih.. :p


November 27, 2011

handsomenye....adoi.

assalamualaikum..
mcm yg aku ckp kt sidebar kiri tu....I'm waiting for SUJU's Concert on 2012...knp la dorang ni hensem sgt....hehehhe

last year mmbe aku g konsert dorang..die beli tiket tu RM 486...dok depan ...huhuh
so utk konsert dorang akan datang ni..aku nk gi...sekarang ni mmg la aku bajek nk beli tiket RM 500 tu..nk dok depan2, baru puas.....mau gile aku tgk super junior ni depan2...

jom berkenalan sikit dgn hensem2 suju ni...




leetuk yg muke mcm pmpuan je aku rase...huhuh













ok itu je kot..dorang ade 9 orang skrg ni.....penat aku nk cri pic2 dorang ni..hehe

Cikgu cakap isteri zaman sekarang kena keje

sorry.. k.diana...sy suke nk ulas balik entry akk...huhuh...peace..!!


............................

smpai hari ni aku masih ingat lagi..kata2 Cikgu matematik kesayangan form 4 aku, Cikgu Masriah...

"awk (ditujukan kpd kami dak pmpuan) kalau dah kwin nnt...mesti kena keje, bukan ape..nnti ape2 hal berlaku mse depan, at least kte dah ade krjaya kte sndiri, xla terkapai2 sgt nnt "

lebih kurang mcm tu la ayat cikgu aku tu...smpai hari ini, ayat tu masih segar dalam ingatan aku...sebagai pmpuan yg blum khwin..aku antara org yg takut nk tmpuh alam perkhwinan, walaupun diri dah gatal nk kwin ...huhuhuh

mmg kte xtau and kalau boleh harap sgt2...sebuah rumahtangga tu akan aman, walau kdg2 ribut bertiup (cehh ayat!! ), smpai ke nafas terakhir...tp.........

dlm dunia zmn skrg ni, sumenye kena prepare n get ready dgn "something bad" ...bukan mintak tp cuma get ready je..lain tu mksudnye..

few time jugak la aku tgk contoh di dpn mata aku...and nasihat2 yg seorang wife pna advice aku...nasihatnye..."kje lah..walau suami ko mmpu tanggung ko"...

lain org lain pendapatnya kn...mmg heaven la kalau jd wife jaga rumah je..."sumpah best"..hehe....

tp ni kalau aku la......andai diizinkan Allah, ade "adam" yg nk nikah dgn aku...aku nk die izinkan (mcm pakse je) aku kje smpai bile2, smpai aku x larat keje..huuh....aku ni anak sulung, jdnye..duit gji aku tu...utk tolong family aku la..hemm..mcm sdh plak bunyi nye..huhuhu..
tp itulah hakikatnye...

lg 1...aku x reti dok uma diam2...kaki ni ligat je nk kuar...haishh..mau migrain rasenye..kalau asik dok uma je..huhuhu..

Seharian Berjalan

mcm yg aku ckp kt previous n3, td aku g outing....g time square je pn....sakit kaki aku dibuatnye..sbb, hampir stiap kedai bju kteorang masuk...da lah pakai kasut tinggi,huhuuh
niat di hati nk tgk Twilight yg baru tu...

tp ........hemmm..pnuh ...jd tengok ler cite ape yg ade...

kteorang tgk cite ni

cite ni 18sx tau...tp aku cadangkn, x tgk pn xpe...cite die bes la gak..tp complicated...da habis tengok pn, aku still x faham...hemm..mamat yg dok sebelah aku tu, siap tdo lagi ....hampeh btol....

nampak tu 18++ ....:p
mcm biase, mamat kt kaunter tu msti nk double cmfirm kteorang ni ckup ke idak 18 thn..adoi!!


.........................

trailer Twilight mcm bes je aku tgk...ok2...next week plak tgk twilight......aku bukn kaki wayang, cume nk bersosial sikit je...hahahha



hemm..tenett ni jalan kaki plak die...aku nk upload lagi pic2...tp x berkesempatan plak....muke aku je la tgk..hheheh

November 26, 2011

Sedih baru ingat ALLAH

asal sedih je baru ingat pencipta....baru ingat kte ade pelindung...itulah tema manusia...
termasuklah aku...sbb kn aku pn manusia.. :))

tp bila umo makin ke penghujung ni...baru terbuka sikit fikiran dan iman...huhuh
kdg2 bila kite hepi, kte lupa mcm mane waktu sedih...
bile tengah "dunia milik kita", kte lupe bila "dunia lupe kite"....

itu la yg slalu terjadi.....
sbb tu, kalau gembira....jgn lupe diri....
ingat 5 perkara, sebelum datang 5 perkara......
krn lima-lima perkara ni akan datang dalam hidup setiap insan....

1- Hidup sebelum Mati
2- Sihat sebelum Sakit.
3. Luas sebelum Sempit.
4. Kaya sebelum Miskin.
5. Muda sebelum Tua.

mcm mne nk lari pun...ianya pasti akan dtang jugak...

JANJI...senang nak ungkap...tapi...

assalamualaikum...

selamat berhujung minggu.....awal lagi ke nk ckp...xpela awal pn awal la...Selamat Tahun Baru saudara seIslam ku.. :))....and...yeahhh!! cuti 3 hari....

kejap lg aku nk kuar....nnti aku cite la ok.....tp now nk kupas isu2 janji....heheh..
hemmm..janji ni satu perkataan yg kalau ingat balik, hati akan rase sakit......kalau dah sakit tu, msti lah sebb JANJI x tertunai....err!!

zaman percintaan adalah "zaman kegemilangan janji".....perkahwinan aku x pndai cite....aku pun x kawin lagi ni ha....so, percintaan je la aku tau...

the famous amous skrip dalam capel2 ni..

"sy janji setia kt awk sorang je"
"janji x curang ...okeh!! "
"sy janji x tinggalkan awk"....

cehhh!!!! ...............sakitnye hati kalau ingat balik ungkapan2 yg pernah diucapkan ni.....
janji yg hanya diungkap di tepi bibir yg manis tu.....

rase nk tampar je....mane hilang janji2 manismu..... :p
so far.....hemmm..rasenye lah...aku jarang berjanji...kalau jnji pn, aku x dibenarkan tunai janji tu...so mcm mne aku nk tunaikan?....faham ke??

contohnye...
si die suruh kte janji jgn tinggalkan die....tp at last...die plak yg tinggalkan kte...so...
kte x dpt la tunaikan jnji tu...

ha....mcm tu la kekdahnya...hahahahha....insyaAllah...aku akan cube sedaya upaya (cehh!! ) utk tunaikan jnji tu.....hemm..sbb aku pk dlu bru jnji...huhuhu...
ayat poyo je....nk wat mcm mne ...aku mmg poyo pn...

ok ...sekian....


tp..kdg2...kte sendiri yg nk wt janji dgn org tu......mcm mne tu?

November 24, 2011

kenapa x nak kahwin??


tdi entry k.diana rashid ....cite psal kawin2 ni..,.bg org yg dah kawin, msti ckp..,..rugi kalau x kahwin, rugi besar wooo!!! hehhe...

aku yg "muda" lagi ni pn ntah knp membuak2 rase nk kahwin tu....honestly n seriusly... :p
tp seriusly aku mmg rse mcm tu....xtau la wehh knp....haishh.!!!

kalau fikirkan "kelemahan" kahwin ni mmg byk kot......huhuh...
kena pk duit ckup ke idak...rancangn perbelanjaan la kirenye...
tanggungjwab besar, komitmen.....
persediaan zahir, mental dan fikiran....
and bla bla bla bla...

ini adalah igauan yg selalu difikirkan oleh orang yg belum kahwin.....tp yg paling difikirkan ialah kewangan la kn...

tp.....ustaz sy (tetibe sy plak) selalu ckp mase kt poli dlu....bile seseorang anak adam itu menikah, insyaAllah rezekinya akan bertambah2.....dont worry....rindu plak kt poli tercinta ku....dulu kalau kelas agama..ustaz selalu nk cite pasal ke "best" an kahwin....mcm2 die cite..hehhe..adoi2!!....kteorang da memendam rase dah time tu..hahahah...

Imam Tawous ra berkata:

Perempuan (Isteri) itu setengah dari agama lelaki.

Imam Ahmad bin Hanbal ra pula berkata:

Hidup membujang bukanlah dari urusan(sunnah) dalam agama ini.

Katanya lagi: ‘Jikalau manusia meninggalkan urusan perkahwinan, nescaya mereka tidak akan pergi berjihad, mereka tidak akan pergi menunaikan haji, mereka tidak akan melakukan demikian..demikian..

-: Kitab Wara’ oleh Imam Ahmad b Hanbal


tp bile ckp ade org x sabar nk kahwin...msti org pk die gatal, bla bla bla...
tau x...kadang2 aku ni nk kahwin cepat utk mengelakkan maksiat...... :)

tetibe nk tnye mcm ni??..
"bole ke jalan2 berdua, tp x yah pegang tgn"...boleh tahan ??
"bole ke tengah naik moto, x peluk die? "....boleh tahan?? naik la kete...... :p

and ade org akn jwab..."puasa lah utk menahan nafsu"...aku bukn menidakkan tuntutan puase ni, hemm..tp...kalau org nk kuar dating...jarang yg nk puase time tu...kalau puase, baik jgn dating...

ok..sekian..


sorry...kalau kisahati termelalut lebih hari ini.... :)

Malu plak bila baca previous2 entry..

sejak da keje ni...aku memang rajin sgt bukak blog..kalau xde bende nk cite pn, aku tetap jalan2 tengok blog orang lain...

and kadang2, jalan2 tengok entry2 yg da ditaip sebelum ni........kadang rase lawak pun ade gak...ye la, time tu cite..confident je..time emo2 la, jiwang2 karat la...adoi...malu plak bile baca balik...

sometime bile cite about someone tu, then bile baca balik ..."eh sape yg aku maksudkan ni? "....lupe plak ....hahahha....

aku kalau boleh time nak jiwang, nk emo2, nk hepi or bangge diri....kt blog ni je aku cite.....sbb kt sni aku rse org x baca...heheheh..kalau korang baca pn, aku xtau.....aku bukan jenis nk update status memanjang kt FB tu.....

dulu aku pna cite..aku "deactivated FB" sekejap......kt ofis xdpt wat link la..so kalau rjin cri ler entry tu..huhuh...berbalik pd deactivated FB tu....aku wt mcm tu sbb bosan tgk org update status la...hahhah....

bile clesh je...byk betol sttus jiwang2...aku tau la sedih meratapi perpisahan tu..tp........adoi, bosan tauk kalau status tu asik sedih je......aku sebolehnye x nak update mcm tu....kalau nk update status pn, update kt kwn2 sudah...heheheh

one day kalau aku da kawin, and baca balik entry2 jiwang yg pna aku wat.....msti perasaan baca time tu lain, dr time baca sekarang ..huhuhu...

actually...aku nk wt entry tuk "bakal anakku"..tp x terbuat2 lg.....nnt kalau aku da melalut nk taip...aku wat n3 tu..hahahhaha...

wondering

cehhh!! tajuk nk speaking je..

kadang2 kite (ke aku) terfikir...

"should I do like this ? "
"should I do like that? "
"eh kena wat mcm tu ek? "

kadang2 kite tertanye2 "perlu ke wat mcm tu? "....

Dah bagi "hint"

assalamualaikum...morning..selamat hari khamis... :)) (aku terpakse draft dlu,balik uma nnti bru aku publish)

rase mcm awal plak aku nk cite ni..tp time ni feel dtg...heheh....aku da dpt jawapan utk soalan ini di entry ni..

time tu aku tertanye2, "die tu suami org ke? " "tunang org ke? "...or "kasih hati org? "....and tadi before g keje, I got the answer.... :)) hilang segala persoalan selama ni..hehehhe..

before ni aku mmg pernah terserempak dgn "org mcm die" with a girl....mksudnye, aku nmpak mcm "die' tp x nampak muke time tu...so, nk sedapkan hati time tu, aku cakap lah.. "org lain kot".......few time jugak la kot jd mcm tu.....huhuh...

then td, bak kata org "terang lagi bersuluh".....yess!! I saw him with a girl.....kalau peluk mcm tu atas moto, aku x rase girl tu kakak or adik perempuan die... ... kalau x wife, msti "kekasih hati"......

so...da dpt jawanpnnye, sebenarnye Allah dah bg hint awal2, cume time tu DIA x bg petnjuk sebenar lagi... :))

aku ok je pun...pun..pun... entry ni bukan nk "riak", bukan nk "bajek alim" ok....

betul ckp ustaz, kalau rse suke kt someone tu, fes day kenal tu kite solat istikharah, mintak diberi petnjuk..supaya andainye perpisahan yg terjadi, hati akan redha dan tenang menerimanya....

yesss!! I feel it now, walaupun kisahnye aku admire die, tp at least bile aku dpt tau die tu "kepunyaan orang".....aku x rase papepn..xde rse kecewa or pape je la...msti korang nk ckp.. "ye la bukan ko capel pn"....x kisah la aku capel or x....yg psti hati ni pernah t'detik suke die...adoiyai...
so...lepas ni "perasaan itu" da xde utk die.....












"walau ape pun takdirku, redhakan hatiku menerima ketentuanMu"......

November 23, 2011

Saya sayang kamu kerana Allah

"Saya Sayang Kamu kerana Allah"..
pernah dgr orang sebut ayat ni?? or korang pernah sebut ayat ni kat orang yg disayangi...????


aku pna dgr perkataan ni, .... tp x pernah sebut utk ditujukan kpd insan....
selalunye kita akan ckp..

"sy sayang awak"....

for the first time ari ni, aku blogwalking...ade penulis menggunakan ayat "saya sayang kamu kerana Allah".......terkedu plak aku ....ayat ni die tujukan kepada kawan2 die..bukan pd kekasih hati die...

bukan seorang ustazah yg ckp ni...sbb first impression aku ingatkan die ustazah, huhuh..tp seorang bakal peguam...

aku xdpt bg link ke blog die...x mintak izin, so aku brani nk bg link...

"sy syg awk krn Allah".. :))

Jom Motivasi Hari Rabu

tetibe motivasi hari rabu...sbb ari ni ari rabu...
sekadar perkongsian..... :))

1. " Jangan terlalu menyayangi seseorang, kelak kita akan membencinya. Jangan pula terlalu
membenci seseorang, kelak kita akan menyayanginya."

2. " Hiduplah seperti lilin menerangi orang lain, janganlah hidup seperti duri mencucuk diri dan
menyakiti orang lain."

3. "cinta kepada bunga akan layu,cinta kepada manusia akan berpisah dan cinta kepada ALLAH
s.w.t akan abadi"

4. Wanita itu sendiri adalah rahsia

5. Usah tangisi akan perpisahan sebaliknya tangisi akan pertemuan. Tanpa pertemuan, maka
tiadalah perpisahan"

6. "Ingatlah, sabar itu iman, duit bukan kawan, dunia hanya pinjaman dan mati tak berteman.."

7. Orang yang paling berkuasa adalah orang yg dapat menguasai dirinya sendiri"

8. Nafsu mengatakan wanita cantik atas dasar rupanya, akal mengatatakan wanita cantik atas dasar
ilmu dan kepandaiannya, dan hati mengatakan wanita cantik atas dasar akhlaknya.

9. "Hidup umpama aiskrim. Nikmatilah ia sebelum cair"

10. Apa yang diperolehi dalam hidup ini, adalah sepenuhnya daripada apa yang kita berikan
padanya."

11. Hidup tak selalunya indah tapi yang indah itu tetap hidup dalam kenangan

8. Tidak ada insan suci yang tidak mempunyai masa lampau dan tidak ada insan yang berdosa
yang tidak mempunyai masa depan.

13. Agama tidak pernah mengecewakan manusia. Tetapi manusia yang selalu mengecewakan
agama.

14. Berubah itu mungkin mudah, tapi kekal dengan perubahan yang dibuat itu mungkin payah

15. "Ada waktunya, sepi menjadi lebih indah kerana di saat itu kita ada ruang untuk mengingati,
merindui

16. "Jangan mudah membuang, tambah-tambah lagi jika ia bukan barang tapi orang."

17. Antara nasib dan takdir adalah suatu yang lebih kurang sama. Mereka akan berubah hanya
dengan doa kita dan dengan keizinanNya.

18. “Perkahwinan adalah satu tanggungjawab untuk saling bertanggungjawab.”

19. “Sesuatu yang berharga tak mudah mendapatkannya, ibarat memetik bintang di hujung dunia"

20. “Jodoh memberatkan kepala, setelah mendapat jodoh boleh jadi semakin memberatkan kepala"

Wordless Wednesday!!

assalamualaikum..

fes time gune tajuk n3 tu..huhuh...
hemm...

x suke bile orang yg bekerja, dtg keje tp x buat keje....
x rase serba salah datang keje tp duduk saje2...
x nak cri keje ape yg perlu dibuat...
kadang2 ade pekerja, temanye "paling lambat datang, paling awal balik, and...paling x wat keje"..
x ke rase diri tu mcm x berguna......(ok!! aku kurang ajar)...
and ianya lebih memualkan bile insan tu adalah lelaki....
sebagai perempuan, aku memandang tinggi darjat seorang lelaki....
plse...jgn jadi "lelaki x berguna" di mata seorang perempuan...

sekian...

November 22, 2011

NGANTOK gile

ok...sgt lah ngantok kisahati sekarang ni...aadoi!! tdo jap td kt meja ni...and now...skit kepale aku......ngantok..........................

Harimau Muda di Sukan Sea ke-26

sbbkan die yg fes golkan, jd aku letak la muke dlu..huhuhu...Asraruddin Putra....ssh plak nk cari muke Baddrol, sbb die asra dpt tandukkan bola tu.. :))



























alololo... :p



muke bangge!!! hihihihi






itu je ......emm..rsenye Nazmi tu mule disebut2 plak... :p

sekian....



















cantiknya dorang ni..

rasenye ni mcm first n3 aku cite pasal artis...rasenye lah.....
Well, aku adalah salah seorang peminat Fazura..

die suke g clubbing or what ever la...
still suke gk tgk die..heheh..sbb die x gedik!! ..hhuhuhu...walau mcm mne pun aku ttp x suke lakonan die dalam Tahajjud Cinta .. :) drama tu merapu...huhuh



baju n kasut die time malam FFM ni pn sgt lah cantik..simple and nice.














ok..yg ni sgt la jeles tgk..uwaaaaaaaa.. :p... she's prgnant ke....?







wife Zizan Nin pn lawa ..sopan je.






Tiz Zaqyah one of actress pmpuan yg aku suke .....die mmg cun!!!
x hipokrit..bg aku la.. :p






credit pic : MK STREET

Review time sekolah

aku mmg mcm ni...ade masenye aku tibe2 rindukan sesuatu or seseorang.....hemmm, sesungguhnye, banyak sgt2 nikmat yg Allah da bagi selama 21 tahun aku hidup kt dunia ni...

and malam ni..aku rindukan zaman persekolahan aku..perkara yg aku rse kecewa n menyesal sampai sekarang ialah....knp la aku pemalu 'sikit" time skolah dlu?? ...knp la aku x blaja2 betul2 ??..knp la aku x "bajek top" mse sekolah dulu..??...mnyesal la jugak...huhuh..but past is past la kn...


layan la pic bawah ni, bila aku tengok pic2 lme ni..hati aku terdetik ..
" rindunye....."
"comel gk aku time skolah dlu........" hhahahahhaha....

dlu stok amik gmbar hp2 "cikai2" je......time tu mne tau 3mp, 5mp..dslr bagai...asalkan leh tngkap gambar sudah...hihihih




ni time alumni sekolah kteorang tahun lepas..



rsenye..bukan niat kteorang nk take pic dgn mat salleh tu....huhuhu

sucinya....seputih baju dan tudung kami....ahaksss.. :p


spe duga.....kwn aku yg sebelah kanan tu..da ade 2 orang anak dah... :))


time ni dpt jd penolong kelas...tu yg dok sebelah guru kelas tu...hihihhi


baju kelas yg last mnit baru comfirm..tu yg x bape lawa tu..huhuhuh


lupe plak time ni majlis ape..



actually...tersangt byk lah gambar2 time sekolah dlu.....aku mmg kaki gambar, asal ade je hp mmbe ade kemera, msti aku nk pnuhkan dgn muke aku...bosan tauk!!!

now, bile da pkai hp kemera sndri...susah nye nk take pic...hemm...sbbnye nk take pic with dslr je...hahahhah...


Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^