Thanks sebab tekan ini.. :))

CUBA LAH CLICK..!!

November 11, 2011

time FEELING...time tu la post!!

korang faham ke ape yg aku cube nk smpaikan ni...
pernah x , berada di situasi mcm ni??..

--> tengah jalan2, dalam kete, atas moto...time kt pasaraya..kite terpk utk cerita mengenai yg ade dalam fikiran kite time tu kt blog, tp on that time xde laptop or internet....da siap karang ayat la ni dalam otak...kononnye ckp "nnti aku nk wat entry mcm ni la"..

then...bila da smpai uma or ofis, da xde feel nk cite...last2 nye, x jadi post entry tu.....pernah x jadi kt korang???..hihih......tp aku mmg selalu jd..

sbbnye..aku ni xtau la knp suke berangan atas moto..mcm2 aku pk time atas moto tu...then, bila da smpai uma, feel nk taip entry tu, da xde...terkubur mcm tu la entry tu..hhehehe

mcm malam td..aku nk post something tau, then, tbe2 plak tenet x leh connected......lebuh imaginasi aku malam tadi..hehheh

1 comment:

KhaiRin said...

uiii hati2 jgn smpi eksiden nnt

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^