Thanks sebab tekan ini.. :))

November 1, 2011

Bulan November sudah

assalamualaikum..

today : 1/11/2011..

sape la kawin ari ni...1/11/11....nombor yg cntik ..huhuh...11/11/11 lagi cun..huhuhu...dulu mase darjah 3 ade satu tarikh tu lebih cntik aku rase ...9/9/99.....tp time ni x sedar tarikh tu..sbb time ni bz dgn main masak2, xpun nga tunggu org bg gule2 or coklat free...hahahahhahaha...

cepatnye mase berlalu...da bulan 11 da...tinggal sebulan je lagi nak habiskan tahun 2011 nih....next year masuk 22 tahun plak, insyaAllah.....

dah 6 bulan jugak aku bergelar pekerja.....sepanjang 6 bulan ni, 2 orang kawan aku kawin, sorang dpt anak...hehhe...untung la...

pelik btol aku, pc kt ofis ni xleh wt entry "align center".....heran2, aku x pndai setting kot..hhuhuhuh...

aku sebenarnye ni menunggu waktu 5.30pm...hehhe...

kalau korang perasan, BEAUTIFULNARA dah xde eh??....puas aku click link die, tp xde......hemm..

No comments:

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^