Thanks sebab tekan ini.. :))

November 27, 2011

Seharian Berjalan

mcm yg aku ckp kt previous n3, td aku g outing....g time square je pn....sakit kaki aku dibuatnye..sbb, hampir stiap kedai bju kteorang masuk...da lah pakai kasut tinggi,huhuuh
niat di hati nk tgk Twilight yg baru tu...

tp ........hemmm..pnuh ...jd tengok ler cite ape yg ade...

kteorang tgk cite ni

cite ni 18sx tau...tp aku cadangkn, x tgk pn xpe...cite die bes la gak..tp complicated...da habis tengok pn, aku still x faham...hemm..mamat yg dok sebelah aku tu, siap tdo lagi ....hampeh btol....

nampak tu 18++ ....:p
mcm biase, mamat kt kaunter tu msti nk double cmfirm kteorang ni ckup ke idak 18 thn..adoi!!


.........................

trailer Twilight mcm bes je aku tgk...ok2...next week plak tgk twilight......aku bukn kaki wayang, cume nk bersosial sikit je...hahahha



hemm..tenett ni jalan kaki plak die...aku nk upload lagi pic2...tp x berkesempatan plak....muke aku je la tgk..hheheh

1 comment:

KhaiRin said...

kalu tertido tu...mmm sah mcm x best je cite nyer

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^