Thanks sebab tekan ini.. :))

CUBA LAH CLICK..!!

November 5, 2011

PC expo at MID VALLEY

assalamualaikumm...

ari ni aku g pc expo kt Mid with my BFF ......gerak kemain awal lagi..kul 9 pagi da gerak da...pada hal xla jauh mane.....jauh x jauh pn, hampir 2 jam jugak la baru sampai...

sebab??? ......banyak kali sesat jalan, hahahha...selalu g naik lrt je, and tadi nek kete....agak blur plak jalan nk g sane..huhuhu...

sorry..aku x msukkan pic pun..sbbnye, pic sume kt kawan aku....x amik lagi dr die....punye la ramai orang tadi..YA Allah...pening kepale aku, jarak antara orang kiri, kanan, depan, belakang hanya satu jari je aku rase...errr...

tp memang murah2 la wa ckp lu....rambang mata tgk gadget2 tuh..huhuu....ade satu external hard disk tu 500gb RM139 je.......memang best tau...tp tu la, kalau org yg x suke berasak2 mcm aku ni, memang pening rasenye......tgk orang je bnyak..adoi2..selamat aku x de migrain..hehhe..

PC expo ni akan berakhir esok...huhuh...last day la kirenye, and lagi la ramai orang.....tp memang best la senang cite..kalau nak g, bawak duit banyak2 sikit....huuhu...ape yg aku beli ek kt sne...?? aku beli headphone 1, and antivirus je...huuhu..

then, lepas tu....kteorang g karoke plak....sejam je karoke ,xla beria2 sangat sumbangkan suara...hahahhaha...

now..kepale aku da start pening2 lalat dah ni..

6 comments:

MamaEma said...

tak sanggup nak pergi time sesak2..huhuh...sesak2 kat jalan pun kalau boleh mahu dielak..


Selamat hari raya

Reena said...

itu la pasalnye..kalau bwak anak2 lg ler...huuhu

KhaiRin said...

rs nyer da berkurun sy x g expo apa2 event psl PC ni ;-)

ELyanto ! said...

Bestt nye akak ! ely nak pegi, tapi tak sempat. huhu. msti byk barang kan. hehe

Reena said...

Byk gile....mcm2 ado...berkepuk duit, syok ar g..hehhe

fadhli said...

x ajak abg pon...huhuhuhu

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^