Thanks sebab tekan ini.. :))

CUBA LAH CLICK..!!

November 28, 2011

Perempuan VS Cemburu


assalamualaikum...

untunglah spe yg cuti ari ni...huhu..pd hal aku pn cuti.. :p
tibe2 ari ni nk bukak cite psal cemburu....sume orang tau (sume org ke) yg pmpuan@wanita lah yg paling kuat cemburu......

sikit2 nk cemburu, bende xde ape pun sebenarnye....mcm tu lah lebih kurang....aku sejak azali, memang da ditakdirkan cmburu, sbbnye pmpuan kn mmg ade sifat ni..heheh


....andainye satu ari nnti aku x jeles langsung if my love ade affair of pape la dgn pmpuan lain, ha...itu tandanya aku da x lame dah kt dunia ni..hehhehe..

klau nk hilangkan sikit perasaan cmburu ni, kite kena tgk dugaan (cehh) yg dihadapi oleh pempuan lain, mcm aku....kalau nk sedapkan hati, ingat balik cara kwn2 aku handle masalah cemburu dorang in their relationship....

tp..kalau dunia "capel2" ni, kalau cmburu n xleh tahan sgt dgn cemburu tu.....snang je jawapan die...huuhuh ..." lu pk la sndiri" jawapannye...itu kalau org berfikiran singkat mcm aku .. :((

but...kalau da khwin???..lain plak kekdahnya...aku ni mcm bertuah je, aku prnah dgr masalah seorg isteri yg jeles dgn suami die, bukan dgr je...ianya diluahkan kpd aku...dan dugaan cemburu die HEBATT...klau capel, bleh mintak clesh kot..tapi klau dah kwin, xkan trus nk cerai....hemm..

agk2 ape aku jwb kt isteri tu?? .......msti lah aku jwb "sabar je la".....

kwin pn idak, mcm mne nk memahami masalah rumah tangge ni..hhuhu........so, secara x langsung, luahan isteri td tu beri pengajaran kpd aku, dimana, dunia rumahtangga tu memerlukan kte memberi kesabaran yg sgt2 tinggi...hemmm....tp kalau ko jeles sbb asik pmpuan yg same je komen FB boyfie ko...terjun sungai je la wehhh!!! haishh.... :))


sekian...


fes day di tahun baru.....da kena pasang wishlist nih.. :p


3 comments:

KhaiRin said...

pendek kata berpada2 la cemburu tu..cemburu positif..x de la dpt dosa free kn?

Reena said...

tu ler..huhuhu

wahida said...

cemburu itu tandanya sayang...

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^