Thanks sebab tekan ini.. :))

November 24, 2011

Malu plak bila baca previous2 entry..

sejak da keje ni...aku memang rajin sgt bukak blog..kalau xde bende nk cite pn, aku tetap jalan2 tengok blog orang lain...

and kadang2, jalan2 tengok entry2 yg da ditaip sebelum ni........kadang rase lawak pun ade gak...ye la, time tu cite..confident je..time emo2 la, jiwang2 karat la...adoi...malu plak bile baca balik...

sometime bile cite about someone tu, then bile baca balik ..."eh sape yg aku maksudkan ni? "....lupe plak ....hahahha....

aku kalau boleh time nak jiwang, nk emo2, nk hepi or bangge diri....kt blog ni je aku cite.....sbb kt sni aku rse org x baca...heheheh..kalau korang baca pn, aku xtau.....aku bukan jenis nk update status memanjang kt FB tu.....

dulu aku pna cite..aku "deactivated FB" sekejap......kt ofis xdpt wat link la..so kalau rjin cri ler entry tu..huhuh...berbalik pd deactivated FB tu....aku wt mcm tu sbb bosan tgk org update status la...hahhah....

bile clesh je...byk betol sttus jiwang2...aku tau la sedih meratapi perpisahan tu..tp........adoi, bosan tauk kalau status tu asik sedih je......aku sebolehnye x nak update mcm tu....kalau nk update status pn, update kt kwn2 sudah...heheheh

one day kalau aku da kawin, and baca balik entry2 jiwang yg pna aku wat.....msti perasaan baca time tu lain, dr time baca sekarang ..huhuhu...

actually...aku nk wt entry tuk "bakal anakku"..tp x terbuat2 lg.....nnt kalau aku da melalut nk taip...aku wat n3 tu..hahahhaha...

No comments:

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^