Thanks sebab tekan ini.. :))

November 8, 2011

bosan ar wei, jiwang2 ni...





setelah beberapa entry aku kebelakangn ni jiwang2 je...aku pn da mule bosan....jadi, aku cube la x post entry jiwang skrg ni (buat mase ni la)....hehehe....aku mcm nk wt n3 utk "bakal anakku"..hiihi...

kalau ade idea, nnti aku post kt sni...huuhu


.............................

just nk share pic time aku g PC expo and g hilangkan bosan time cuti raya ari tu....
emm..tp kn pic time kt mid tu xde sgt pn...ramai sgt orang..xde feel nk snap pic...huhuh







sorry..tgn x balance la..hiihi




actually..byk gk pic aku share kn..tp tenet ni mcm merangkak2 je...bosan plak aku tunggu...huuhuhuh..

ok...sekian.

No comments:

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^