Thanks sebab tekan ini.. :))

CUBA LAH CLICK..!!

April 27, 2011

Apa perasaan kalau blog korang DIREMOVE ..?

Assalamualaikum..

korang pernah alert x, follower korang?..and pernah x korang unfollowed blogger??...
agak2 nye kan..apa persaan korang kalau ade blogger yg da follow, then die unfollow balik..huhuh..
is it ok?...or touching?...

sbb aku rasa................someone was missing..
kite x boleh paksa orang follow kite kan..tp sy (cehh tbe2 sy)...sy follow korang sbb nak baca ape yg korang taip kt blog tu..bukan sebab nk balas follower, or nak korang follow sy......

itu je luahan wat mase ni...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
p/s : t.care to dak yg da blik uma tu, will miss u.. :p

5 comments:

Miss Silent said...

folower tak penting yang penting ada orng baca ur blog. terkilan mesti ada. tapi xpe. teruskan berblogging sahaja. okei?

Reena said...

ok..thanks for the advice.. :))

WuMing said...

Biasa laa Reena...Orang ni macam-macam ragam dia.... Jangan peduli sangat... Ko jalan saja trusss.. Tak ada orang follow.. Aku saja follow...Kih...Kih....

mykhalis said...

ada orang unfollow ke?layan kan aje.. jangn peduli sangat.. yg penting tulisan kita dihargai

Reena said...

abgkhalis..rse mcm ade...tp xtau spe.huhu..
tq2 for advice..

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^