Thanks sebab tekan ini.. :))

April 17, 2011

Pic Kek Persahabatan

ok..now aku upload kn pic smalam..
tenet slow gile semalam..haishh...ade kisah tau before nk g sini...
macam ni..

kt poli aku ni ade disediakan bas untuk g pekan..every weekend should be ade la ..so, memandangkan kami pun xnk lame lepak sane, kmi pun amik la trip kul 2, sepatutnye memang ade bas..then tunggu punye tunggu, then.........xde pun bas datang..
then kawan aku ni pun call pk cik bas tu.. (selamat ade no die)..pastu kan...
yg bengangnye..."bas ari ni sampai kul 12 jer"...adoiyai..memang menyirap..da lah tahan lapar, maklumla, nak kosongkan perut makan kfc jaggi...nak patah balik bilik, macm segan jer...perut pun da bergendang lapar...err
then finally, kmi pun naik la prebet (kete sapu)....kalau ikutkan pihak poli x bg student nek prebet lagi..tp nak wat mcm mne...patutnye memang ade bas kul 2, tp xde plak....so, we have no choice la...

itulah kisahnye..huhuh.
enjoy lah the pic yah!!

potong same2..hihih



nampak bulat ye disitu..huhuh


ini je yg mampu aku upload kn..errr..tenet sangattt laju disini...

No comments:

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^