Thanks sebab tekan ini.. :))

CUBA LAH CLICK..!!

April 30, 2011

Ape Ade Hal (aah)

assalamualaikum..
saje nak wat tajuk entry mcm tu....
macam biasa kt uma..keje aku makan saja ...n kdg2 keluar berjalan2 tengok kawasan sekitar ..hahah..da macam polis plak aku rasa.. da siap mop rumah, edit2 sikit almari baju supaya nampak lebih comel..esok nak gosok baju plak..haishh..suri rumah tangga la katekan.!! cehh..

tadi aku g pasar malam, dekat je dengan uma aku ni..hemm..terasa mcm da tue je weh diri ni...mane idaknye, dulu kalau time g pasar malam..member2 sebaya je yang banyak terserempak...cuci2 mata tengok mamat ensem..ade yg familiar jumpe (terserempak jer)...pasar malam la salah satu tempat alternative untuk luaskan minda..hahaha..ayat bengong ni..huhuhu

tp sekarang...
aku rasa mcm g pasar malam yg jauh sgt dr uma aku..sebabnye, ramai sgt orang yg aku x pna jumpe..hahah..boleh plak mcm tu yer...senang cite, muke2 baru....dulu kanak2 je lagi aku tengok budak tu..bile jumpe aku time dlu selalu tegur "hai akak"..tp sekarang........hemm, da LELAKI la die..hahah..siot saja..siap ade awek iring kat sebelah..fuyoo!! bangge siot bawak awek..dengan awek yg rambut rebonding, ade poni kat depan, n wat layer sikit..sambil memegang erat jemari kekasihnya..
(Adegan terbiasa)

tengok capel2 skolah berjalan kt pasar malam..haishh..meluat je aku tengok..ke aku DENGKI???..hahha...
adakah zaman kegemilangan aku da tamat..??? gaya macam aku da tue sangat jer...kadang2 jalan pusing area kawasan uma ni, da x nampak da orang2 yg selalu aku terserempak dlu....
motif yg aku nak cite sebenarye ni ialah..
aku x sangke umo da berganjak ke angka 21..nak pk keje lagi, nak beli moto, kete lagi....
itu belum lagi kalau orang tanya...bile nak kawin ni??? pakwe dok mane??..aiiii.........x suke soalan mcm ni...
APE ADE HAL dengan soalan ni??..
nikmatilah hidup ini ...
jelajah la dulu dunia (byk duit leh ar cite)

satu nasihat yg aku xkan lupe :
CINTAI dulu Tuhanmu,
CINTAI dulu Rasulmu,
CINTAI dulu Ibu, bapamu..
baru lah kamu CINTAI lelaki bukan mahrammu..











p/s : taip dlm keadaan ngntok..



1 comment:

MOHD FAHMI JAES said...

awal lagi umur 21. teruskan usaha hingga berjaya

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^