Thanks sebab tekan ini.. :))

April 26, 2011

Boleh TERINGAT tp jangan MERATAPI


arghh...

macam sengal je aku rasa sekarang ni, cepat je jari nak cite kt blog ni...teringat kisah setahun lepas..errr..saat2, cinta putus di tengah jalan....mesti korang pna alami kan..huhuhu..20/5/2011 genap la setahun perpisahan kami...ermmm...so nice..wakakaka..



teringat die la plak sekarang ni, haishh...tp, syukurlah..air mata da x turun da macam dulu tu...just teringat..tp x bg effect pe pun, setahu aku ..kte boleh ingat perkara sedih, tp jangan meratapinya..itu yang dosa....setahun yang lalu, waktu exam macam ni..merupakan satu kenangan "pahit" kot bagi aku....alhamdulillah, selamat x effect kat result aku..kalau x, menyesal x sudah aku..

aku x sabar nak habiskan last paper aku ni...tinggalkan sume kenangan tentang aku n die kat PSIS ni...target aku final ni.. nak dapat AKJ (Anugerah Ketua Jabatan)..
insyaAllah...xde aral melintang, terserempak la kot dengan die time konvo tahun depan..huhuu

1 comment:

WuMing said...

Bunga bukan sekuntum, kumbang juga bukan seekor... Buat apa nak kenang..Belajar dulu dan cari kerja baaiikkkk punya... Nanti berduyun lelaki terpikat....

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^