Thanks sebab tekan ini.. :))

CUBA LAH CLICK..!!

April 14, 2011

Kenapa Ingat Lagi??

aiseyman....
ni kes mimpi die smalam ar ni...heaven ar mimpi tu...
aku xnak cite lebih2 ...sorry..
since that day, selalu ingat die..errrr ni yg x bape suke ni..hhiihih..
macam ni la kalau gegurl yg x de bf, mesti ade someone yg di admire kan..ahahha
suke tengok muke..ok, ye..die ensem..!!! ..errrr...
OMG...go away this feeling

Ustaz aku pna ckp..kalau kite suke org tu..sebut name penuh die (berbinkan ibu) dalam doa, doa lah semoga die pandang anda, atau nak advance lagi jadi suami anda.
inilah cara islam k..bukan pakai bomoh2, minyak bagai tu..ishh!! tu x natural...kalau awk xdapat die, itu bermakna die x LAYAK untuk awk..heheh..(nape awk2 ni? )


koleksi lelaki ensem yg aku suke kt google.
.hihihiih


jgn tengok lame2..hihi

dari dulu die mmg ensem

and muke Faizal ni mengingatkan aku kt "die"



p/s : terjiwang plak pagi2 ni..

No comments:

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^