Thanks sebab tekan ini.. :))

April 21, 2011

JANGAN salahkah pertemuan!!

assalamualaikum..
da lame x update, nak kate bz sangat pun idak ler...xtau nk merepek ape..hehe...
hari ini fes day exam..2 paper da selamat dijawab..fuhh.lega..macam mana???..aku x nak cite...da lepas biarlah ia lepas..cehh!!..sorang2 student asrama ni punggah barang untuk check out dari asrama ni...errr, lagi 7 hari aku kat poli tercinta ni, dan lagi 7 hari je lagi aku akan bergelar pelajar diploma..sedih oooo....tadi ika n ain balik (roomate aishah n juli)..boleh plak kiteorang menangis..serius sedih do..insyaAllah xdapat jumpe dorang da...nak roger2 jumpe kt KL pun entah bile peluangnye...

orang kata :
setiap pertemuan pasti ada perpisahan, jangan salahkan pertemuan, dan jangan salahkan perpisahan, habis tu nak salahkan siapa??..hahaha..gurau je..
semua yang terjadi adalah pilihan kita (bak kata En Rizal) dan terjadi kerana takdir..
tadi ain n ika balik pun air mata aku da berlumba2 nak turun, hemm..apetah lagi nanti hari last exam kiteorang tu, lagi ler...arrrrhh...hujan di mata.. :((


1 comment:

mykhalis said...

betul tue..dalam bermula mesti berakhir juga

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^