Thanks sebab tekan ini.. :))

November 9, 2011

kalau MUDA tnye OK, kalau TUA .......hemmm

bengong je aku rse tajuk n3 aku tu...haishh...byk betul mase aku ari ni....

keje aku ni melibatkan aku berhadapan dgn orang, customer la terutamanye......kisahnye, aku bukan nak bajek hot tau....

tadi ade "uncle" ni...nak amik barang, time bos kt sebelah aku....elok serius die...bincang2 sume..then bile bos aku da agak jauh dr aku....

mule ler m'gedik die :

uncle : name ape??

kisahati : emm....fadrina (bukan name sebenar)

uncle : dah kawin???

kisahati : belum...tunang je..

uncle : oooh ye ke...tp ade can lagi kn...no fon???

kisahati : errk!!!.........................

geli tau (versi Jakarta)......


...........................................

uncle ni da 2 kali da aku jmpe die.....bosan je..huhu...

ce kalau lelaki muda tnye, senyum je nk jawab soalan2 mcm tu....hahahha...n jwb dengan tenang hati...wakakakakaka.... :p

7 comments:

KhaiRin said...

fitrah lelaki..maafkan je ;-)

diana said...

kalau lelaki muda dia tak kan terus terang gitu..dia cool je,.selalunya yang gelojoh gini memang orang tua je yang buat..geli dengan orang tua gelojoh..hehehehh

Reena said...

yup..betul tu k.diana....make it slow je but nice..hahah

InGkLate said...

ni org muda nk tnye ni... no fon???hehehe... gurau je.. ckp ja la kt uncle tu.. anak kat umah sihat? tingkatan brape dh??kekeke

Noorfatin :) said...

kak rina ! fatin tag akak taw :D

Reena said...

ok2..boleh je fatin :))

aimie amalina said...

aiyooooo
pokcik2 ni
ish....hehehe

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^