Thanks sebab tekan ini.. :))

CUBA LAH CLICK..!!

November 8, 2011

11/11/11

assalamualaikum,

ari ni baru 8/11/11....tp ade plak HOT CHAT pagi tadi.....'menunggu tarikh 11/11/11".....mcm biase la kalau tarikh smart2 ni ramai la pasangan nak booking tarikh utk "menghalalkan yg haram"....hihihi...

yg dah "halal" tu mule la nk suh doktor kuarkan "hasilnya" pada tarikh tersebut...tarikh cun tu!!!

boleh plak sorang pemanggil td kt HOT FM tu, ckp die tunggu 11/11/11 utk die "bersenyawa" dapatkan anak lelaki, sbbnye da 2 orang anak die pmpuan..so, die harapkan persenyawaan 11/11/11 dapat anak lelaki.....siot saja!!! !! nk ckp kisah malam jumaat la ni......huhhuu... adoi, dlm radio pn leh 18sx...cube la faham perasaan org yg x nikah lg ni....jeles tau...hahahhahhaha...

........................................................................

aku bukan nak geli2 dlm n3 ni....

tarikh 11/11/11 ni kn...ntah knp aku rse mcm risau je.....ntah ler....mcm x sdp hati pn ade gak...kalau korang msih ingat 10/10/10 telah terjadinye satu tragedi yg tragis...12 orang maut dalam kemalangan bas tu...ingat lg x???

sebenarnye tahun ni ade beberapa tarikh yg "cantik" :

-1/1/11
-11/1/11
-1/11/11
-11/11/11

(sumenye 1 kan)

tahun depan tunggu tarikh 12/12/12 plak....... :))

No comments:

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^