Thanks sebab tekan ini.. :))

CUBA LAH CLICK..!!

November 17, 2011

Bukan xnak kongsi KEGEMBIRAAN..

assalamualaikum.....

entry ni khas utk korang...ijan, sasa, liyana....bia hilang pkwe, jgn hilang korang.. :)

******************
bukan aku xnk kongsi kegembiraan ni, cuma.....................aku segan, seriusly...segan gile wehh..

aku xnk korang pk, aku kalau hepi x nak cite...bukan xnak cite...tp aku mmg rase segan..ntah knp ntah segannye....

mungkin aku x btau direct....jadinye, aku btau kt blog ni ...
my baby black kuar ari selase ari tu.....baru area selayang je aku bawak...thanks yana, kenalkan aku dgn kakak tu...she's so nice..

inilah upenye...

aku bawak g keje..

insyaAllah...nnti aku bwak korang...selalunye yana bwak...nnti try plak aku bwak....huhuh
ari tu "baby blue" pun aku x btau.....aku memang segan nk btau barang2 baru ni.....nnt mcm menunjuk ...sorry, bukan x nk share dgn korang.....


......................................

aku x berubah pn...still mcm dlu...cume nk rase hidup berdikari sikit je...hehehe...dulu aku rse mcm, sume nk bergntung dgn korang....especially time gado dgn bf, ...kt sasa la.....boring je kn ko dgr....terima kasih byk2 jadi pendengar setia aku.....

bukan aku x nk cite lagi......cume kdg2 aku rse , aku nk tanggung sorang2 perasaan tu,..sedih ke, bengang ke, menyirap ke....aku nk try hadapi sndri.....
aku x mcm korang...

sorry..aku amik dr FB sazly....ijan, ckp kt szly...poyo sgt pkai spek tu...hihi


sorry...main amik dr FB ko....



yana lg susah..capel b'tahun, 1 gmbar together2 pn xde....so aku wt la mcm ni..hehhe




ilmu korang x sampai lagi la kt aku....hehhe.....payah naaw nk kuasainye...hahahhah...no matter what aku hrap korang sume bersame la satu hari nnt..hargai la sazly, acik, lee tu okeh..
susah nk jumpe mcm tu woooo....

itu je kot...bukan nk feeling2 mlm ni...
aku fed up ke?? fed up la jugak............fed dgn perangai2 "cinta" yg menyakitkan hati...its ok, pengalaman mematangkan aku......walaupn mcm poyo je bunyinye, tp itulah hakikatnye..huhuh....aku x se "sabar" korang.. :p



sekian, pls jgn ckp pasal blog ni depan aku.....malu siot...


3 comments:

fadhli said...

Huhuhuhu....x g tau abg pon...

Reena said...

sy da cite kt abg...hehehe

WaWa said...

waaa !! kak reena da ade kete lah. jeless. bile tiba giliran saye.

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^