Thanks sebab tekan ini.. :))

April 10, 2012

ALL IN ONE...

assalamualaikum....

Cerita 1 :

dah jarang sangat update kt sini....semalam isnin 9/4/12...aku ade interview kt KL...area2 bukit bintang tu la...lebih tepatnye, office die kt dalam Menara Hap Seng...

ok..first time aku g interview company besar2 ni...office die pn lawa, best la tengok..company melayu...bangge jap bile tengok office orang melayu mcm tu....lepas isi form sume tu..aku pn dipanggil interview...Malay man...hensem+muda+nice+x sombong.....itulah tanggapan selama hampir setengah jam aku kt situ..

x fokus aku..bile bertentang mata dgn die...hahahah...siot je kan...tp seriusly, he's so nice......walaupn company melayu...tp speaking london je aku dgr kt dalam office tu....huhhhh!!! dapat ok, x dapat pn ok...coz agak jauh dr umah aku..kalau naik kete mau sejam ..maklumlah memanjang "jem' ..kalau dapat pn ok, sbb office die best la..hehe


bg korang x boring baca..hahhah



cerita 2 :

we all da diberitahu officially by sms iaitu konvo kami 19 & 20 Mei..before ni ura2 je..tp bile da dapat msg btau tu..so, its comfirmed la...heheh...so, last week, masa g hari kerjaya TM..aku singgah kt Masjid India utk usha2 baju konvo....

aku memang plan nk beli baju siap je...coz murah n senang..hihih...syukurlah....ade pn jubah putih saiz aku ni...huhuhh...ade "blink2" la kat around neck tu......and nanti nak suh my BFF yana, utk touch up kn lg baju tu.......tudung pn da beli....

emmm..but still ade satu lagi x beli utk my konvo.....xtau lah dapat beli ke tidak...hemm..!!

cerita 3 :
Semangat okeh tunggu Anugerah Bintang Popular semalam....dr mule sampai ke sudah tengok...maklumlah dah 4 tahun aku x tgk fully Abpbh....mcm2 lak komen about it kn...
xpelah ..kisah plak aku kn...huahuahuahua...

satu je nk komen...artis wanita pakat jadi "nangka" semalam......baju dah cun...sekali mcm "balut nangka"...haishh.....





ok..sekian..


4 comments:

aReLaN said...

kena cari jubah sendiri ke untuk konvo???interview company apa tu??

Reena said...

eh xla...itu bju kt dalam ..bukan jubah yg besar tu..huhuh

wahida said...

wah...dah nak konvo ko...Alhamdulillah...aku tumpang hepi utk ko...harap2 ko dpt lah job tu, boleh ko tgk mamat tu hari2...haha...

paling suka baju Maya Karin mlm anugerah tu...sempoi je...

Karukord Jagau's said...

Moga dapat keje kat kompeni tu ye :)

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^