Thanks sebab tekan ini.. :))

April 29, 2012

Luka itu masih berparut

assalamualaikum..

bile kita clesh a.k.a putus..kite sedih, tp kite hanya akan sedih kalau yg berpisah itu adalah org yg betul2 kita sayang...walaupun kadang2 kita dah redha kan perpisahan itu, bak kata org let it go...tapi bila kite tengok pic die..atau apa2 sahaja mengenai dia..hati pasti akan terusik ..

walaupun kita dah rase OK....tp parut luka "semalam" masih ada...hemm.... sy doakan sume orang yg telah bahagiakan sy, hepi dengan life merka sendiri...










*aku just pk nk cari duit je... :p

2 comments:

wahida said...

jgn tgk pic dia nok...
nnt terkenang kisah lama...huhu...

Liza @ Adzriel AB said...

insyaallah, lama2 akan lupa. jadikan ia sebagai pemangkin utk kita jadi lebih baik. remind diri kita bahawa Allah tahu dia bukan utk kita, mungkin ada perkara yg tak sesuai untuk kita bersama dia.... tak per yang, ada lain yg lebih bagus utk kita. lama2 kesedihan utk akan jadi kekuatan utk diri kita.

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^