Thanks sebab tekan ini.. :))

April 4, 2012

Perempuan hanya inginkan....


seorang perempuan hanya inginkan seorang lelaki yg...

-penyayang

-setia

-ambil berat

-melindungi

-memahami

-x berkira

......................................

ekceli banyak lagi....MR PERFECT la katakan...huhuhuh...tp asasnya hanya 6 perkara di atas......duit, harta bende bukanlah segalanya...cewaahh!! pyo lak statement ni...hahhahah

makin besar umo..makin kte rase matang dalam menangani masalah kn....dan lebih byk rasa "tak kisah" dalam hidup ni.......

ape sebenarnye aku nk cite nih??..adoi...ekceli dah hampir 24 jam aku off kan hp.....menyirap punya pasal....selamat ade 2 henpon...so, aku da btau kwn2 terdekat n fmily aku call no satu lg...dulu aku x gemar off henpon ni....tp skrg x lg..klau dgn kemarahan aku off henpon ni die nak pergi.....just goo!!!! aku dah x kisah.....

skrg ni aku sekejap je "sedih" then, hepi balik....idak ler pendam2, or sedih2 mcm dlu....nak pergi, pergi la....buat ape kte nak bersama dgn org yg membuatkan kite sedih kn..bukanlah x syg...tp kalau lebih byk sedih, or marah dlm hbungan tu...baik let it go je....

sekian.

2 comments:

Yana said...

setuju!dan saya dah lepaskan dia pun daripada diri ini sedih ngan si dia,hukhuk..

Karukord Jagau's said...

Huhuhuuu...

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^