Thanks sebab tekan ini.. :))

March 15, 2016

PEREMPUAN

Assalamualaikum,

ade orang time period rasa nak marah-marah je, ade orang sebelum ...aku ni sebelum period memang rasa hangin je...takde angin takde ribut...rasa semua orang aku nak marah...time period mood memang swing, kadang orang tu ok je...tapi emosi sendiri...rasa nak nangis la...emosi, ishhh memang la begitu selalunya...jadi, kalau time-time gitu..eloklah kita bawak bertenang...seriously itu je selalu aku buat... 

diam tutup mulut, jangan bercakap, buat bodoh je....ada masalah pun ko tenang je ....yayayayyaya..itu je caranya ...

tu je nak bagitahu..

ok bye

March 1, 2016

Yang Lama Padamkan

Assalamualaikum,.

kalau tengok blog aku ni last post 2013 ....so dalam 3 tahun tak kan takde taip apa-apa kan.... of course adaaaa.... tapi aku dah padam... sesuatu yang menyakitkan hati tidak elok disimpan...padam, buang itu jalan terbaik ..hehehheh

sebenarnya aku rasa macam nak menangis....tapi tak keluar-keluar air mata ...kahkahkahkah...padahal tengah busy ni sekarang ...almaklumlah ade kenduri beso akan berlangsung kat rumah ... malas nak fikir sebenarnya...

btw, kemahiran menaip aku tak luntur lagi ...hahahhah ...tetiba..dah la bye...

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^