Thanks sebab tekan ini.. :))

CUBA LAH CLICK..!!

March 15, 2016

PEREMPUAN

Assalamualaikum,

ade orang time period rasa nak marah-marah je, ade orang sebelum ...aku ni sebelum period memang rasa hangin je...takde angin takde ribut...rasa semua orang aku nak marah...time period mood memang swing, kadang orang tu ok je...tapi emosi sendiri...rasa nak nangis la...emosi, ishhh memang la begitu selalunya...jadi, kalau time-time gitu..eloklah kita bawak bertenang...seriously itu je selalu aku buat... 

diam tutup mulut, jangan bercakap, buat bodoh je....ada masalah pun ko tenang je ....yayayayyaya..itu je caranya ...

tu je nak bagitahu..

ok bye

No comments:

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^