Thanks sebab tekan ini.. :))

CUBA LAH CLICK..!!

June 19, 2017

1st entry for 2017

assalamualaikum,

Bila belek2, 2017 takde langsung entry ye...giler bz engko ni asrina..bz la sangat, hahhaa..dewasa mematangkan kita, makin kurang menaip bagi aku, lagi aku rasa...sekurang2 nya ...aku dah tak banyak nak cerita masalah kt luar lagi.

well said, setelah beberapa tahun aku bawak moto dan kereta, last 2 weeks, aku ACCIDENT masa balik dari kerja...perghhh, rasa dunia kelam sekejap masa tu, ingat itu hari last kt dunia...dan sakitnya masih rasa sampai sekarang..syafakillah, Allah nak uji kan..aku redho..ada orang lg dasyat ujiannya...aku malas nk cerita macam mana aku accident, cukuplah aku katakan, aku gedebuk "menyembah" jalan tar...sakitnya Allah je tau....ni dekat 3 minggu lepas kejadian tu masih terasa sakitnya..walaupun luka luar da sembuh...phewww...jadi korang berhati2 la di jalan raya..kadang2 bukan salah kita pun, kita boleh jatuh...hermm

ok la..dah nak balik..ohhh ye ..sekarang bulan puasa..ahad ni raya...

Sekian,

No comments:

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^